Categories: EvenimentFlash

Crimă într-o familie de hunedoreni stabilită în Italia. Femeia i-a împlântat soţului cuţitul în beregată

Loredana Goangă

Andrada Bordea (foto stânga), o tânără de 26 de ani, a ajuns în spate gratiilor italiene, aceasta fiind acuzată că şi-a omorât soţul cu care plecase la muncă în Italia. Deşi iniţial s-a crezut că este vorba de o sinucidere, aşa cum a declarat femeia, anchetatorii au descoperit că bărbatul a fost omorât. Conform unor surse din din localitate, cei doi sunt de loc din Peştişu Mare.
A declarat că s-a sinucis
Crima a avut loc în noaptea de 1 spre 2 martie, în locuinţa din Agugliano, Ancona, unde soţii locuiau împreună cu cele două fiice în vârstă de trei şi cinci ani. Potrivit publicaţiei online today.it, femeia a anunţat carabinierii şi le-a spus că atunci când s-a întors acasă şi-a găsit soţul – Bordea Dumitru (foto dreapta), în vârstă de 33 de ani, tot din Peştişu Mare – cu un cuţit înfipt în gât şi într-o baltă de sânge. Deşi iniţial aceasta a mărturisit că bărbatul s-a sinucis, în urma autopsiei, medicii legişti au stabilit că a fost înjunghiat de o altă persoană. Totodată, carabinierii, care au suspectat-o pe femeie de uciderea soţului, au pus mâna pe o convorbire telefonică în care tânăra spunea că regretă ce a făcut şi se teme pentru viitorul celor două micuţe.
Aveau probleme
O altă publicaţie online, şi anume vivereancona.it, scrie că soţii Bordea îşi pierduseră locul de muncă. El nu mai muncea de trei ani, iar ea de scurt timp. Din cauză că bărbatul nu mai putea să îşi întreţină familia, acesta îşi căuta alinarea în băuturile alcoolice, drept pentru care el avea probleme mari şi cei doi nu se mai înţelegeau. În prezent, Andrada Bordea este încarcerată la penitenciarul din Pesaro, iar cele două fiice minore au fost luate de rude.

Mesagerul Hunedorean

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean