Categories: Actualitate

Costel Avram reacţionează la insinuările liberalilor

Maximilian Gânju

Fostul lider al PNL Petrila, Costel Avram (foto), a reacţionat după ce a fost băgat într-o discuţie politică de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Adrian David, în încercarea acestuia de a justifica eşecul liberalilor la Petrila.
Costel Avram a demisionat din PNL înaintea alegerilor şi a preferat să se ţină deoparte de campania electorală. „Am plecat din PNL Petrila şi nu m-am înscris în nici un partid înainte de alegeri. Am preferat să stau deoparte în campanie şi să-mi văd de treabă la Apa Serv. De ce am fost băgat în discuţie de liberali, deoarece eu n-am vrut niciodată să candidez la vreo primărie şi cu atât mai puţin la Petrila, asta n-am prea înţeles. Am stat deoparte de politică în această lună de campanie, aşa cum am declarat că voi face imediat după ce am demisionat din PNL“, a declarat Avram.
Adrian David a încercat să justifice înfrângerea de la Petrila, pe care liberalii o văd ca pe o victorie. „Cine ar fi putut fi candidat? Să zicem că ar fi putut fi Costel Avram, candidatul nostru la Petrila, cât credeţi că am fi luat? Faptul că domnul Păducel a candidat din partea PNL înseamnă un plus de 1.000-1.200 de voturi la votul politic faţă de ce aveam înainte. Deci strategic vorbind, cooptarea lui Ilie Păducel în echipă din punctul meu de vedere nu este o pierdere, ci un câştig“, a declarat Adrian David, pentru o publicaţie din Valea Jiului.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Pai da demisionam cind vedem ca barca se scufunda, vrem sa ne pastram postul caldut de la APASERV,NUMAI SA VEDEM CIT NE VA AGREA PSD ul