Categories: Ultima Ora

Costel Alic a fost revocat din funcția de director general al Complexului Energetic Hunedoara

Directorul general al Complexului Energetic Hunedoara, Costel Alic, a primit astăzi ordinul de revocare din funcție. Potrivit unor informații din surse oficiale, în locul lui urmează să fie numit director al CEH Daniel Andronache, actualul director general al companiei Minvest Deva.

Costel Alic este membru PSD și a fost numit la conducerea Complexului Energetic Hunedoara luna mai 2012, imediat după constituirea acestei  noi entități economice. Cum în aceste zile au apărut în presă, inclusiv în cotidianul nostru, informația că Alic candidează la postul de manager privat al CEH, întrebat dacă își menține această intenție acesta a declarat că nu va mai candida pentru respectiva funcție. (Sorina Popa). 

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Corectii:
    1. In luna mai 2013 CEH nu exista, pentru ca s-a infiintat in 01.11.2012...logic, nu?
    2. Domnul Alic nu poate candida pentru postul de manager privat doar din motivul ca inca nu s-a initiat procedura de numire a unui manager privat la CEH. Procedura initiata de Guvern in 04.03.2013 este de numire a administratorilor, adica a membrilor Consiliului de Administratie, care este cu totul alceva...logic, nu?

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

6 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

6 ore ago