Sport

Corviniștii au plecat spre Curtea de Argeș!

Claudiu Sav

Un număr de 24 de jucători s-au ur­cat în autocarul spre Curtea de Argeș, locația aleasă pentru stagiul de pregătire din această vară. Cor­vi­niștii vor sta până la finele săptămânii viitoare în sudul țării, unde au pro­gra­mate trei partide de verificare.

Şi la Zilele Hunedoarei
Primul test va fi pe 16 iulie, cu di­vi­zio­nara terță ACS Muscelul Câm­pu­lung Elite, de la ora 11:00. Al doilea amical se va disputa în compania celor de la FC Argeș, pe 19 iulie, tot de la ora 11:00, în vreme ce în ultimul joc for­mația noastră se va deplasa la Mioveni, pentru confruntarea cu e­chipa din localitate – joc progra­mat tot de la ora 11:00.
Duminică, 23 iulie, corviniștii vor fi pre­zenți și la Zilele Hunedoarei, prilej cu care va avea loc și prezentarea oficială a lotului, pe scena ce va fi am­plasată în Piața Regele Ferdinand I. În „agenda” echipei noastre mai figu­rează un alt joc de verificare, pe 26 iulie, la Curtici, cu formaţia din loca­litate, urmând ca pentru 29 iulie să se stabilească un ultim adversar din presezon.
Vă reamintim, ţintarul pentru noua stagiune a Ligii a doua se va stabili pe 20 iulie, de la ora 12:00, la sediul FRF, iar prima etapă se va disputa pe 5 august. „După aproape trei săptămâni de pregătire eu spun că suntem pe drumul cel bun, sunt chiar mulţumit de cum au lucrat băieţii până acum, cu atât mai mult cu cât am alternat zilele în care am avut două antrenamente zilnice. Am ales aceeaşi locaţie ca anul trecut, pentru că am întâlnit acolo condiţii foarte bune, terenuri bune de antrenament, de refacere şi, bine­în­ţeles, parteneri de antrenament în proximitate. Ne vor prinde bine aceste trei teste de verificare. Mă interesează ca toţi jucătorii să fie bine, implicit şi cei nou-veniţi, să se integreze repede în grupul bun pe care l-am format aici. Am încredere că la startul sezonului vom arăta aşa cum îmi doresc”, a spus antrenorul echipei, Florin Maxim.
Despre venirea lui Mihai Velisar…
„Un fundaş stânga cu certe calităţi, nu mai trebuie să subliniez şi eu forma pe care a arătat-o, de exemplu, la Mediaş, în prima ligă. A avut o peri­oa­dă uşor nefastă în ultimul timp, dar fap­tul că a şi-a dorit să vină alături de noi arată că îşi doreşte să redevină jucătorul de dinainte. Are un potenţial mare, va aduce, în mod cert, un plus echipei noastre şi sper să se simtă acest lucru în teren, încă de la primele jocuri”.

Lotul deplasat în cantonamentul de la Curtea de Argeș:
Portari: Blaga, Lefter, Roman
Jucători de câmp: Iacob, Lupușor, Elton da Silva, Lică, Pop, A. Nicolae, Velisar, Manolache, Neacșa, Bradu, Chindriș, Antonov, Hrezdac, Pîrvulescu, S. Ion, Mitran, Pocioian, Predică, Lupu, Coman, Hergheligiu.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Poate te întrebi cine e PPC

Poate ai observat că identitatea vizuală a furnizorului tău de energie s-a schimbat. Cei doi…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e dragoste mare între un personaj de la noi și o…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenor Corvinul Hunedoara Pentru că a convins cu talentul său de antrenor, fiindu-i…

2 zile ago

Bulina neagră

Vasile R., din municipiul Petroșani Pentru că a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală…

2 zile ago

Președintele PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor: Votați-l pe Iulius Bedea! Votați-l pe Iulius, un om devotat orașului și cetățenilor

Ieri, președintele social-democraților hu­nedoreni, Laurențiu Nistor și primarul din Simeria, Iulius Bedea, au susținut o…

2 zile ago

Aveți grijă ce plăți faceți pe internet! O hunedoreancă a rămas fără banii din contul fetiței sale

Una dintre fiicele femeii din muni­cipiul Hunedoara a făcut o plată în valoare de 9…

2 zile ago