Categories: ActualitateFlash

Copil de 12 ani, electrocutat mortal, după ce a urcat pe un vagon de tren

Un copil în vârstă de 12 ani, din Petrila, a murit electrocutat după ce a urcat pe un vagon cisternă, aflat în Staţia CFR Petro­şani. Băiatul se afla împreună cu o minoră, o fată de tot de 12 ani, care a scăpat cu viaţă.
Tragedia a avut loc marţi seara, iar echi­pajele de prim-ajutor n-au putut face nimic pentru salvarea adolescentului. Un călător aflat pe peronul gării a văzut ce s-a întâm­plat şi a alertat echipele de intervenţie prin 112. ”La sosire echipajele de intervenţie au găsit în apropierea unei garnituri de tren oprită în gară o fetiţă de 12 ani, aflată în stare de agitaţie, ce a fost investigată din punct de vedere medical de pompierii sal­vatori. Fata a relatat că se afla pe unul dintre vagoane cu un băiat de 12 ani, când a fost trântită la pământ de arcul electric format. (…) Nimeni nu s-a putut apropia de victimă în siguranţă până la decuplarea liniei de înaltă tensiune care alimentează calea ferată”, a informat ISU Hunedoara.
Pompierii celor două echipaje de inter­venţie din cadrul Detaşamentului Petroşani de­plasate la locul tragediei au constatat că minorul era carbonizat, trupul său fiind preluat de Medicina Legală pentru efec­tua­rea necropsiei. Este posibil ca adolescenţii să fi urcat pe vagon pentru a-şi face foto­grafii, însă autorităţile judiciare urmează să stabilească cu exactitate motivul. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

LICHIDATOR judiciar solicită oferte pentru asigurarea serviciilor de pază a patrimoniului societăţii CORVIN FOTOVOLTAIC S.R.L.,…

4 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că un personaj din zona noastră i-a făcut un cadou frumos iu­bitei sale…

10 ore ago

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că reușește, cu toată opoziția celor din Coaliția anti…

10 ore ago

Bulina neagră

C.E.R., acuzat de tentativă de omor Pentru că împotriva sa a fost declanșată urmărirea penală…

10 ore ago

Când ești bun, ești bun! Florin Maxim rămâne la Hunedoara pentru următorii trei ani!

Antrenorul principal al Clubului Corvinul 1921 Hunedoara a acceptat propunerea prelungirii contractului existent şi va…

10 ore ago

Nu le mai ajung banii nici lor! Polițiștii locali ies în stradă

Poliţiştii locali protestează, astăzi, în faţa Guvernului, având mai multe so­li­citări de natură financiară, dar…

10 ore ago