Categories: ComunitateFlash

Containere speciale pentru haine vechi în Deva

Oana Mihnea

Începând de ieri, locuitorii municipiului Deva pot să arunce articolele de îmbrăcăminte, încălţăminte, lenjerii sau jucării vechi, în 20 de containere speciale.
Acestea au fost amplasate în 15 puncte din oraş. Mai exact, în  zona Hotelului Deva, strada Progresului, intersecţia B-dul Nicolae Bălcescu cu strada Mihai Eminescu, zona Maxxa, intersecţia B-dul 22 Decembrie cu Aleea Salcâmilor, intersecţia strada Aurel Vlaicu cu strada Ana Ipătescu, în spatele Casei de Cultură, între Hotel Sarmis şi Catedrala Ortodoxă, în lateralul blocului 13 de pe strada 22 Decembrie, intersecţia strada Oituz cu strada Titu Maiorescu, strada Bejan (vis-a vis de Unicarm), intersecţia strada Mihail Kogălniceanu cu Aleea Păcii, strada D. Zamfirescu (lângă dispensar), intersecţia strada Titu Maiorescu cu strada Minerului (lângă staţia de la Uzobalcan şi strada Mihail Kogălniceanu (lângă Ulpiţa).
Investiţia aparţine Organizaţiei Caritas Alba Iulia, iar spaţiile pentru containere au fost puse la dispoziţie de către municipalitate,  gratuit. Organizaţia este cea care se ocupă de gestionarea, golirea şi distribuirea lucrurilor depozitate. Administraţia locală îi îndeamnă  pe cetăţeni să arunce hainele vechi în aceste containere şi să nu le mai ducă la platformele pentru deşeuri menajere aflate în cartiere.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago