Categories: ActualitateFlash

Confuzie impardonabilă sau diversiune electorală?

Maximilian Gânju

Victor Ponta a confiscat o realizare a jandarmilor montani din Parâng-Petroşani, profitând de faptul, probabil, că militarii nu au voie să protesteze.
Premierul Ponta l-a felicitat pe pagina sa de Facebook, pe şeful Salvamont Gorj, pentru că a arborat drapelul ţării pe Vârful Parângul Mare, de 1 Decembrie. Numai că, salvamontistul gorjean n-are nici în clin şi nici în mânecă cu realizarea. Iniţiativa de a fi arborat drapelul ţării pe unul din cei mai înalţi munţi ai ţării a aparţinut jandarmilor montani din de la Postul Parâng – Petroşani, judeţul Hunedoara şi nicidecum Gorj, care împreună cu un coleg de la Salvamont Petroşani, au mers prin viscol, ger şi vânt extrem de puternic, timp de patru ore, pentru a arbora drapelul pe Vârful Parângul Mare, la altitudinea de 2.519 metri (n.r. lucru pe care, de altfel, l-am relatat în ziarul nostru de luni, 3 decembrie).
Se pare însă că Victor Ponta a văzut altceva, mai ales că o asemenea felicitare dă bine în colegiul său la electori. „De Ziua Naţională, gorjeanul Sabin Cornoiu a arborat în premieră drapelul României la cota 2.519 metri a Vârfului Parângul Mare. Sabin este directorul Salvamont Gorj şi zilnic, se preocupa de siguranţa românilor care caută aventura în aerul curat de munte. Este o dovadă că gorjenii poartă mândria de a fi român în suflet şi o pot lua cu ei pe cele mai înalte culmi”, scrie Victor Ponta pe pagina de Facebook.
Cei trei jandarmi montani din Parâng, împreună cu colegul lor de la Salvamont Petroşani, judeţul Hunedoara, au stabilit o premieră de Ziua Naţională a României, arborând drapelul ţării la cota 2.519 metri, cel mai înalt punct la care a fluturat tricolorul în acea zi.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Nu fiti suparati!! Acest lucru nu conteaza!!! Conform principiului "Machiavelik" Important este ca Victor ponta sa fie reconfirmat si sa ne "doctoreasca" mai departe, spre noi "culmi de civilizatie" europeana!!??
    :)

  • Mintiti toti.Drapelul a fost dus pe Paringul Mare de 1 dec de fiul meu impreuna cu alti 2 prieteni in 2009 .A aparut si atunci stirea in ziare dar ... nu erau jandarmi mincinosi sa se laude cu meritele altora RUSINE

  • Pentru olteni, deci si pentru Ponta, hotia si minciuna sunt virtuti; din pacate trebuie sa sufere tot poporul din cauza acestor "smecheri" care mint si fura asa cum respira, si pe deasupra mai ajung si in fruntea tarii impinsi si sustinuti de un popor docil si inconstient.

  • Gaby , daca tu crezi ca un drapel sta in varful muntelul la peste 2500 de metri din 2009 ... probabil steagul pus acum zece zile nici nu mai exista acum si e luat de mult de viscol ...

  • pt Florin...... nu drapelul meu sta pe munte dar nu mincino
    sii de jandarmi l-au dus anul asta pt prima data si ma deranjeaza ca au mintit in toate ziarele si pe toate posturile atat ei cat si ziaristii pupatori de c....

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago