Conducerea ArcelorMittal Hunedoara cere sprijin de la prefect

Adriana Năstase

Pentru Instituţia Prefectului – Judeţul Hunedoara constituie o prioritate implicarea şi sprijinul instituţional pe care le poate acorda marilor agenţi economici pentru siguranţa actualelor locurilor de muncă sau crearea de noi posibilităţi de angajare a hunedorenilor.
La sfârşitul săptămânii trecute, prefectul Călin Marian s-a întâlnit cu managerii Com­paniei „ArcelorMittal” S.A. Hunedoara, Amit Dasgupta şi Pawar Dayananda-Rao.
Conducerea companiei a prezentat si­tua­ţia actuală a societăţii comerciale şi a cerut sprijinul prefectului judeţului Hunedoara pentru medierea unor întâlniri cu repre­zen­tanţi ai unor companii şi agenţii ale statului în vederea rezolvării unor situaţii care ţin de activitatea economică desfăşurată la Hu­nedoara.
În prezent, „ArcelorMittal” are 600 de an­gajaţi şi 200 de subcontractori. Unităţile active sunt oţelăria şi laminorul, iar pro­ducţia constă în europrofile şi materie primă pentru ţevi. Prefectul i-a asigurat de sprijin în demersurile solicitate şi, mai mult, le-a prezentat o serie de oportunităţi pentru ca im­plicarea „ArcelorMittal” în viaţa econo­mică şi socială a comunităţii să se dezvolte şi în continuare.
„Pentru mine este foarte important ca hunedorenii şi familiile lor să aibă locuri de muncă sigure. Totodată, trebuie să fim atenţi cu toţii la nevoile sociale ale mem­brilor comunităţii noastre şi să ne implicăm fiecare atât cât putem. ”a declarat prefectul judeţului Hunedoara.

2 comentarii la „Conducerea ArcelorMittal Hunedoara cere sprijin de la prefect”

  1. Nu mai e harau sa intervină?

    Nu va ajung certificatele co2 primite gratis și pe care le vindeți?

  2. Cum de statul roman nu vede cum mutați profitul în străinătate?
    Ce firma rezista 15 ani doar pe pierderi?
    Nu e clar pt toată lumea?

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.