Categories: Stiri

Conducere nouă la Judecătoria Deva


Biroul de presă al Judecătoriei Deva anunţă că instituţia are o nouă conducere. Astfel, în urma validării concursului dat, pe funcţia de preşedinte al Judecătoriei Deva, a fost validat magistratul Dacian Flavius Conta. De asemenea, pe postul de vicepreşedinte, a fost reînvestită judecătoarea Petronela Drucan Negrea. Atât preşedintele, cât şi vicepreşedintele Judecătoriei Deva au fost numiţi pe funcţii pe o perioadă de trei ani, începând cu data de 1 ianuarie 2013. (S.Popa)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Atentie mare la acest mesaj ,voi reporteri si jurnalisti ! DISTRIBUITI SA SE STIE .

    Cand CEDO pedepseste Romania ,trebuie de urgenta demisi Ministrul de Justitie si Procurorul General ,pentru ca ,din vina lor ,a subordonatilor Judecatori si Procurori care au incalcat legea ,au distrus viitorul cetatenilor si nu le-ati confiscat averile ,nu i-ati arestat,nu i-ati demis din magistratura pe acesti interlopi cu legitimatie de la stat ,este facuta de rusine si aratata cu degetul Romania .

  • Azi este duminica m-am trezit bucuroasa si am plecat la o cafea la o prietena .Dupa vreo ora ma intorc acasa si eu ca tot omul.Stupoare pe casa scarii plin de oameni de 112 care vroiau sa-mi sparga usa de la apartament.Cica au primit de la cineva un telefon ca as fi otravita in casa cu insecticid. Fara sa verifice daca este vreun apropiat de-al meu sau ma rog ceva s-au prezentat in forta pentru a sparge usa....Am ramas socata....inca nu mi-am revenit.Ma gandeam daca eram in concediu , sau ajungeam prea tarziu...

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

23 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

23 de ore ago