Categories: Eveniment

Condamnat la închisoare pentru băutură la volan

Oana Mihnea

Călin Marcel Clej, un bărbat de 44 de ani, din comuna Ilia, şi-a primit pedeapsa. Acesta a fost prins de poliţişti băut la volan, la mijlocul lunii mai a anului trecut.
Aproape de miezul nopţii, oamenii legii l-au oprit în trafic pe Călin Marcel Clej, care, cel mai probabil, se întorcea de la o petrecere. După ce a fost pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a fost de 0,99 mg/l alcool în aerul expirat, şoferul turmentat a început să facă scandal şi s-a arătat de-a dreptul deranjat că este luat la întrebări de poliţişti. În faţa comportamentului deplasat, oamenii legii s-au văzut nevoiţi să utilizeze forţa pentru a-l încătuşa pe bărbat. Apoi, şoferul a fost dus la secţia UPU Ilia pentru a i se preleva probe de sânge, însă a refuzat cu vehemenţă. De aceea, pe numele lui a fost dechis atunci un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la recoltarea de probe biologice.

Aproape doi ani de detenţie
Până acum, dosarul s-a aflat pe rolul Judecătoriei Deva, iar ieri, magistraţii au decis să îl condamne pe Călin Marcel Clej la opt luni de închisoare cu executare. Bărbatul mai are şi alte antecedente penale, în anul 2013 a mai primit încă un an de închisoare cu suspendare pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice. Dat fiind acest fapt, magistraţii de la Judecătoria Deva au revocat suspendarea executării pedepsei anterioare de un an şi au dispus executarea acesteia împreună cu cea de opt luni. În final, Călin Marcel Clej va trebuie să execute un an şi opt luni de închisoare. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ma gaborilor ati avut mare noroc ,zau ,va spun eu,voi stiati ca acest CLEJ este campion K1 regional ( adica peste Bacea,Valea Lunga,Vorta si Coaja) deci sa multumiti celui de sus ca ati scapat asa usor

  • Ma florina ,ești cel mai prost din curtea scoli ...daca fraieru ăla omora beat pe cineva din familia ta ?? Se vede ca ești țaran prost .

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

15 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

15 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

15 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

15 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

15 ore ago