Categories: Actualitate

Condamnat cu suspendare, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist

Judecătoriei Hunedoara l-a condamnat pe Csaba Istefan, de 21 de ani, la nouă luni de închisoare, cu suspendare, după ce a lovit cu pumnul în faţă un poliţist. Tânărul, cu patru clase, cu antecedente penale, fără loc de muncă şi cu un copil minor în întreţinere, a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de ultraj.
Fapta s-a întâmplat într-o seară, în jurul orelor 23,15, de la sfârşitul lunii iunie a.c. Istefan Csaba a lovit cu pumnul în zona feţei un agent şef adjunct de poliţie, de la Poliţia Oraşului Călan în timp ce acesta îşi exercita atribuţiile de serviciu, cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale, se arată în dosarul penal.
Mai exact, în seara zilei de 27 iunie, în urma sesizării la telefonice 112 că în faţa blocului nr. 2 din Călan, mai multe persoane ascultă muzică la o intensitate ridicată, tul­burând astfel liniştea publică, s-au deplasat la faţa locului doi poliţişti de la poliţia naţio­nală şi doi poliţişti locali. La vederea poliţiş­tilor, Istefan Csaba a început să-I injure, şi atunci când i s-a cerut actul de identitate a plecat de la faţa locului, ocolind blocul. Cum între timp, la faţa locului s-au adunat mai multe zeci de persoane, locatari ai blocurilor din apropiere alertate de strigătele incul­pa­tului, care s-au solidarizat cu Csaba, hui­duind şi vociferând împotriva organelor de ordine publică, agentul adjunct şef de poliţie scos telefonul mobil cu intenţia de a solicita întăriri. Profitând de neatenţia acestuia, Istefan Csaba s-a apropiat de el şi i-a aplicat o lovitură cu pumnul în partea stângă a feţei. În urma loviturii primite poliţistul s-a deze­chilibrat şi a căzut la pământ, iar Istefan Csaba a fugit de acolo, fără ca ceilalţi poliţişti să reuşească să-l mai prindă. El a fost prins ulterior, s-a întocmiot dosar penal şi a fost trimis în judecată. (M. Crivăţ)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

Felicitare Florii

36 de minute ago

Felicitare Florii

37 de minute ago

Felicitare Florii

37 de minute ago

Felicitare Florii

39 de minute ago

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

41 de minute ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

41 de minute ago