Categories: Actualitate

Condamnare după condamnare

Un tânăr din municipiul Lupeni, con­dam­nat de mai multe ori pentru furt încă de când era adolescent, s-a ales cu o nouă pe­deap­să. A fost condamnat zilele trecute pentru că a spart un salon de înfrumuseţare din mu­nicipiul Hunedoara.
Arpad Pici, în vârstă de 18 ani, din Lupeni, are până acum nu mai puţin de nouă con­damnări pentru furt dictate de instanţe din Gorj, Timiş ori Hunedoara, cu precădere de ma­gistraţii Judecătoriei Petroşani. Tânărul aflat în stare de deţinere a mai primit o pe­deap­să după ce a fost găsit vinovat de furt calificat de către Judecătoria Hunedoara.
Potrivit rechizitoriului procurorilor, Arpad Pici a comis spargerea pe când avea doar 14 ani, în municipiul Hunedoara. ”Inculpatul minor, în vârstă de 14 ani şi 11 luni, s-a deplasat în Hunedoara şi a forţat partea ra­ba­tabilă de la fereastra salonului de cosme­tică, tatuaje şi masaj aparţinând de (…) spăr­gând geamul părţii fixe a ferestrei, după care a deschis geamul rabatabil şi a pătruns în interiorul salonului. (…) Inculpatul a cău­tat prin încăperile salonului, iar din încă­pe­rea ce avea destinaţia de salon de coafură, dintr-un sertar, a sustras suma de 400 lei, după care a părăsit incinta societăţii pe un alt geam lateral al salonului pe care l-a lăsat în poziţia deschis”, se arată în rechizitoriu.
Tânărul se află în prezent în Centrul de De­tenţie Craiova, unde execută o altă con­dam­nare, iar judecătorii din Hunedoara i-au pre­lun­git şederea după contopirea pe­dep­selor. Arpad Pici va sta 4 ani şi 6 luni în centrul de de­tenţie, dacă nu va face apel la sentinţă. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

11 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

11 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

11 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

11 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

11 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

11 ore ago