Concluzia prim-vicepreşedintelui PNL, Raluca Turcan: „Acum, toată lumea vrea să se angajeze la stat”

Sorina Popa

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul PNL Raluca Turcan (foto în mijloc), a făcut, ieri, o vizită de lucru în judeţul nostru. Cu acest prilej, Raluca Turcan, împreună cu liderul judeţean al liberalilor, deputatul Lucian Heiuş (foto în dreapta) şi cu primarul Devei, Florin Oancea (foto în stânga), a susţinut o conferinţă de presă.

Destinaţia finală, Palatul Cotroceni
„Prin deplasările la organizaţiile judeţene ale PNL din ţară, vreau să sădesc încrederea locuitorilor în PNL. O spun cu maximă onestitate, PNL reprezintă singura forţă politică care se poate opune politicii distructive a PSD şi ALDE. Partidul nostru, dacă mâine ar prelua guvernarea, poate redresa situaţia ţării. Tot ce se întâmplă negativ în România a fost generat de această guvernare. Se vorbeşte astăzi despre asaltul la instituţii cheie ale statului român. PSD îngenunchează, una după alta, instituţiile statului. Ştim cu toţii, că destinaţia finală a celor de la PSD şi ALDE este Palatul Cotroceni. Le spun cu părere de rău că nu-şi vor realiza acest plan distructiv pentru România”, a declarat Raluca Turcan, la Deva.

„Impozitul pe profit, mai mic ca anul trecut”
„Mediul privat este şi el sub asediu, în această guvernare. Nu se face nici un pas înainte pentru calificarea forţei de muncă. Zero investiţii în învăţământul profesional performant. Split TVA este o spaimă pentru toţi contribuabilii, mutarea contribuţiilor de la angajator la angajat, birocraţie sufocantă, un blocaj al statului în ceea ce priveşte relaţia cu mediul privat. Unde ne-au adus toate astea? La o inechitate între mediul privat şi cel public. Toată lumea vrea să se angajeze la stat acum. Nu există o evaluare a muncii în sistemul de stat. Creşterile salariale trebuie să fie însoţite de o evaluare profesională. Discrepanţa aceasta între privat şi stat, creată de actuala guvernare, descurajează foarte mult mediul de afaceri. Şi, oglinda este nivelul investiţiilor. Investiţiile publice sunt la minim, cele din mediul privat sunt în scădere, ceea ce se regăseşte în impozitul pe profit colectat, care este mai mic decât în 2017”, a adăugat deputatul PNL Raluca Turcan.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Vreau sa vad si sa aud un singur PNL-ist care sa tina un discurs in care sa nu faca referire la PSD. Sa spuna cum vad ei dezvotarea tarii, sa spuna cum vad ei dezvoltarea sectorului privat, sa vad ce legi ar modifica pentru ca patronii, cei cu mici sau mari afaceri ar angaja tinerii si le-ar da salarii mai mari decat salarul minim pe economie. In orasul meu vad patroni, membrii pnl care cauta pentru angajare barmanite, vanzatoare si nu gasesc. Intrebarea este DE CE ? Aceste afise de angajare se inmultesc. Mutarea contributiilor este in interesul angajatilor, trebuie sa li se plateasca CAS ca sa fie siguri de o pensie. Normal ca angajatorilor nu le convine ...ei cumpara masini peste masini, fac tot felul de inginerii ca sa nu plateasca impozite la stat. De unde sa poata trai si statul asta, de unde isi ia salarul si pensiile mari cei ca Raluca Turcanu ?

  • Saracia se adanceste in valea jiului dar investitiile promise de guvernul PSD - ALDE intarzie sa apara !

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

16 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

16 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

16 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

16 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

16 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

16 ore ago