Categories: Comunitate

Concerte de colinde caritabile pentru persoanele în vârstă singure

Oana Mihnea

În pragul sărbătorilor de iarnă, un om cu suflet mare şi-a îndreptat atenţia către persoanele în vârstă, bolnave şi care au rămas singure. Pe lângă meseria pe care o practică cu dăruire zi de zi, Nicuşor Ştefan, managerul Spitalului Municipal „Dr. Al. Simionescu“ Hunedoara, a profitat de pasiunea sa pentru muzică şi a iniţiat un proiect caritabil.

Astfel, Nicuşor Ştefan a înregistrat un CD cu colinde, fiind  acompaniat la pian de Marci Costa, pe care îl va distribui gratuit. De asemenea, până în preajma Crăciunului, acesta va susţine mai multe concerte caritabile, iar toate fondurile colectate vor ajunge la oamenii bolnavi şi singuri prin intermediul Asociaţiei de sprijinire şi dezvoltare a Spitalului municipal „Dr. Al. Simionescu“ Hunedoara.
„Începând de astăzi, va fi amplasată o urnă în faţa Casei de Cultură Hunedoara, unde se pot face donaţii şi oamenii vor primi în schimb CD-ul meu cu colinde. Concertele vor avea loc sâmbătă, 19 decembrie, la Teatrul de Artă Deva, de la ora 18.00 şi luni, 21 decembrie, de la ora 15.00, în Amfiteatrul spitalului din Hunedoara. Marţi seara vom organiza o cină festivă la un local din municipiu, unde pot participa toţi cei care doresc să ofere donaţii. Boala şi singurătatea se accentuează în perioada sărbătorilor şi nu ne dorim decât să le facem o bucurie celor aflaţi în această situaţie“, a declarat Nicuşor Ştefan, managerul Spitalului municipal Hunedoara.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

14 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

14 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

14 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

14 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

14 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

14 ore ago