Comunicat de presă al PNL Hunedoara

05 sigla PNLAvând în vedere ultimele informaţii distribuite în spaţiul public de către PSD Hunedoara, prin persoana deputatului Laurenţiu Nistor, considerăm oportun a reaminti populaţiei acestui judeţ o serie de „realizări“ de marcă ale epocii Nistor.

PSD a pus pe butuci economia judeţului
PSD Hunedoara, prin preşedintele Laurenţiu Nistor, şi-a impus protejaţii la conducerea Complexului Energetic Hunedoara SA. Termocentrala Mintia şi minele Lupeni şi Lonea vor fi închise! Prin managementul defectuos asigurat de Costel Alic, Daniel Andronache (candidat PSD pentru CJ Hunedoara) şi Aurel Niculescu, CEH SA a acumulat datorii colosale, de 477.325.092 lei, către stat!
Prăbuşirea CEH SA, prin managementul defectuos asigurat de oamenii PSD, aduce de la sine falimentul a zeci de societăţi comerciale din Valea Jiului, dar şi creşterea ameţitoare a şomajului.

Pesediştii şi-au umplut buzunarele
PSD Hunedoara şi-a impus oamenii la CEH SA şi SNÎMVJ SA. Iată doar câteva salarii şi indemnizaţii lunare absolut nesimţite:
Directori generali CEH SA:
Costel Alic – 24.300 lei
Daniel Costel Andronache – 24.300 lei
Aurel Niculescu – 24.300 lei
(sumele reprezintă salarii de încadrare, veniturile totale lunare depăşind de foarte multe ori 40.000 de lei)
Membri ai Consiliului de Administraţie al CEH SA (venituri realizate în luna septembrie 2014):
Daniel Costel Andronache – 8.012 lei
Sorin-Iuliu Mangu – 14.120 lei
Stamin Ion Purcaru – 31.388 lei
Ca preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale de Închideri Mine Valea Jiului, Gheorghe Bobar – preşedintele PSD Petrila – a încasat în anul 2015 venituri totale de 82.300 de lei.
Noi promitem că judeţul Hunedoara nu va avea soarta CEH!
Biroul de presă al PNL Hunedoara

8 comentarii la „Comunicat de presă al PNL Hunedoara”

 1. Nu sunteti in masura sa promiteti nimic. Voi.liberalii de carton, mationetele lui MOLOT si a gruparii lui mafiote ati distrus unitati de interes strategic, exact prin aceleasi metode!
  Incetati cu minciuna si manipularea ca nu va crede nici dracu!

 2. Sunteti rusinea tarii! Mai aveti tupeu sa comentati! Pe 5 mai ne razbunam! Votam impotriva!

 3. Daca au comis ilegalitati sa RETURNEZE BANII-CONFIXCARE AVERI si CONDAMNATI.Dar NU va convine pentru ca sunteti la fel de VINOVATI/2012 împreună U.S.L ați împărțit CASCAVALUL in tertoriu.TOTI sunteti o apa și un pământ! De promisiuni suntem satui!

 4. Dragi PNL isti , mai noi sau mai vechi, este perfect adevarat ce spuneti despre Vale , cu necazurile ei. Si, da PSD ul este o ciuma.
  Dar, cinstit ar fi sa veniti si sa spuneti ce ati facut VOI la Hidro !??!?!?!?!
  Cum venirati voi cu promisiuni si promisarati 5 centrale pe Strei, si ….
  S-a dus naiba Hidroelectrica.
  Sau ce mari realizari a facut Bucalet la Mintia, etc, etc, etc.
  Vorba lu Gheorghe de mai sus, toti sunteti o apa si un pamant.

 5. @Victor Cand PSD se prostitua cu Molot, cum era ? Molot nu era tot mafiot ? Ba da, era un nemernic si li s-a spus pesedistilor ca e asa dar il aparau cu toata forta.

 6. Daca informatiile de mai sus sunt neadevarate ar trebui dati in judecata cei care le-au scos in public si solicitat drept la replica.
  Daca sunt adevarate ar fi cazul sa inceapa sa raspunda fiecare pentru ce a facut prost in tara asta.
  Valabil pentru toti aceeia care iau salarii de la stat nejustificat. Unii mai au tupeul sa-si voteze si pensii speciale.

  Salarii de milioane de lei ca sa aduci firme sau tara in faliment? Asta poate orice idiot sa o faca!
  O tara de hoti si nesimtiti!

 7. Este adevarat ce spune PNL,cei mentionati mai sus au supt din mai multe firme cat au putut,si-au pus mandrele pe posturi bune in cadrul firmelor,au investit in imobile si excursii exotice si ne-au ras in nas noua,prostilor,desi ei sunt cei mai neprofesionisti si slab pregatiti,dar l-au avut pe tata Nistor in spate.DNA-ul trebuia sa-i lege demult.

 8. Da, si PNL nu a supt ? Deocamdata Molot si gasca lui sunt in pragul cazarii la Hotelul de lux Barcea, nu Nistor asa ca ciocu mic.

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.