Categories: Actualitate

Comunicat de presă al deputatului PSD Laurenţiu Nistor. Hunedoara, din nou puternică! Mai mult ca oricând, sistemul de sănătate!

Hunedoara este în acest moment pe un drum al schimbării în bine. Programul PSD din perioada 2016-2020 a fost unul de succes, cu multe schim­bări la nivel de judeţ şi cu multe proiecte şi con­tracte semnate, atât pentru proiecte cu finanţări nerambursabile, cât şi pentru unele investiţii susţinute de bugetul propriu al judeţului, pentru perioada 2020-2024.

PSD şi-a construit platforma program strict pe solicitările şi priorităţile pe care cetăţenii judeţului le-au avut de-a lungul timpului, membrii partidului fiind în permanenţă în contact cu hunedorenii. Astfel, cu dorinţă şi dedicare, am reuşit relansarea proiectelor abandonate de PNL, proiecte pe care cetăţenii judeţului şi le doreau finalizate.
PSD continuă investiţiile în fiecare localitate în parte, indiferent de culoarea politică a primarilor, pu­nând pe primul loc nevoile oamenilor şi nu or­goliile politice. Astfel, vom continua proiectele legate de sănătate, drumuri, reţele de apă şi apă uzată, mediu, turism, educaţie, patrimoniu, ag­ri­cultură, sport, cultură, culte. Implicarea noastră va fi maximă în absolut toate domeniile menţionate!
Judeţul Hunedoara trebuie să fie un judeţ prie­tenos şi dinamic, un judeţ care să facă paşi înainte, aşa cum se întâmplă încă de acum patru ani, de când i s-au redat direcţiile corecte de dezvoltare, in­ves­tind, spre exemplu, doar în sănătate 40 de mili­oane de lei, într-o perioadă în care sistemul de sănătate trebuie să facă faţă solicitărilor mai mult ca ori­când. Se vede, în această perioadă grea pentru toată lumea, că proiectul privind reparaţiile ca­pitale ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva este absolut necesar, el începând în 25 aprilie 2019 şi având termen de finalizare în 30 aprilie 2023. Modernizările şi dotările laboratorului de radiologie şi imagistică medicală, a laboratorului de medicină nucleară, precum şi extinderea cabinetului de pediatrie din cadrul Ambulatoriului integrat SJU Deva, sunt procese în plină desfăşurare, ce se vor finaliza în 30 iunie 2021. De asemenea, s-au alo­cat fonduri şi pentru Spitalul de Urgenţă din Pe­tro­şani, o unitate sanitară vitală pentru Valea Jiului.
Chiar dacă sistemul de sănătate – azi – reprezintă o provocare nu tocmai uşoară, inclusiv din punct de vedere financiar, el trebuie dezvoltat astfel încât să fie sustenabil şi în viitor, lucru de care PSD ţine cont.
Proiectul pentru sănătate este complex, dar prin el încercăm să facilităm accesul la aceste servicii, pentru toate categoriile de vârstă şi pentru toate categoriile sociale, din întreg judeţul Hunedoara.
Continuăm!

Deputat Laurenţiu Nistor, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Hunedoara

Comandat de PSD – Organizaţia Judeţeană Hunedoara
CMF – 21200019
Executat de MEDIA HUNEDOREANĂ SRL Deva
Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Taci ma escrocule din gura, te-ai imbogatit pe voturile prostovanilor care te-au votat cu doua maini. De unde ai adunat tu atata avere in Bejan si in Deva si conturi de sute de mii de euro? escrocule.

  • este ce-l mai bun presedinte de consiliu judetean... ne da contracte functii
    merem si la curve inpreuna o sa ma imbogatesc fraierilor

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

6 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

7 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

7 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

7 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

7 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

7 ore ago