Actualitate

Comisarul şef Marius Stoica, noul şef al Poliţiei Petroşani

Noul şef al Poliţiei municipiului Petroşani este comisarul şef Marius Stoica (foto). El a câştigat concursul organizat pentru acest post, obţinând 8,41 la interviu.
Au fost doi candidaţi pentru funcţia de şef al Poliţiei din Petroşani, Marius Stoica şi Dănuţ Mocanu. Acesta din urmă a luat doar nota 4,11 la proba de interviu, fiind declarat respins.
„Candidaţii nemulţumiţi de rezultatul obţinut la interviul structurat pe subiecte profesionale pot formula contestaţie, o singură dată, în termen de 24 de ore de la afişarea rezultatului”, se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara. Dănuţ Mocanu a fost şeful Poliţiei din Lupeni, iar în prezent este adjunct la Poliţia din Petroşani. (A.Năstase)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Mai da parca mocanu avea dosarul respins pt ca era cercetat diciplinar si penal. Acum vad ca a candidat. Cit mai sta acest mocanu in Politie ? Omul e o jigodie ordinara. E rusinea Politiei Romane. Cine il sustine ? Rusine Politiei ca acest nemernic face parte din aceasta institutie.

Recent Posts

De ce ai alege o drujbă electrică?

Într-o lume în care tehnologia avansează rapid, instrumentele electrice devin din ce în ce mai…

12 ore ago

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare în…

18 ore ago