Categories: Sport

CNS Cetate Deva şi-a aflat adversarii şi programul noului sezon

Gruparea din reşedinţa judeţului Hunedoara a fost repartizată în seria a IV-a a Ligii a III-a, aceeaşi în care a activat în ultimii doi ani. Alb-albaştrii vor întâlni şase dintre echipele cu care s-a înfruntat în sezonul trecut, dar şi alte opt grupări noi, între care şi ACS Şirineasa, formaţie care îşi va disputa partidele de pe teren propriu la Petroşani.

Mai mult de jumătate sunt echipe noi în această serie
Cum era de aşteptat, CNS Cetate Deva a rămas în seria a IV-a a Ligii a III-a, aceeaşi în care a evoluat de când a promovat în acest eşalon. În sezonul 2017-2018, aceasta va fi schimbată faţă de campionatul trecut, având în componenţă şapte grupări care au jucat în această serie şi în sezonul trecut şi alte opt noi. Astfel, pe lângă CNS Cetate Deva, din seria a IV-a mai fac parte echipele Naţional Sebiş, Gloria Lunca Teuz Cermei, CSM Lugoj, Mamma Mia Becicherecu Mic, Millenium Giarmata, CSM Şcolar Reşiţa, Şoimii Lipova, ACS Ghiroda, Internaţional Băleşti, ACS Şirineasa, CSU Craiova II, ACSO Filiaşi, AFC Hermanstadt II Sibiu şi Centrul de Pregătire Timişoara. Dintre noutăţi, Şoimii Lipova, ACS Ghiroda şi Internaţional Băleşti sunt nou promovate, CSU Craiova II, ACS Şirineasa şi ACSO Filiaşi au jucat anul trecut în seria a III-a, iar AFC Hermanstadt II Sibiu şi Centrul de Pregătire Timişoara sunt cluburi noi. Prima este satelitul grupării din liga secundă iar cea de-a doua este o echipă apărută după reorganizarea Centrelor de Excelenţă ale Federaţiei Române de Fotbal. Chiar dacă reprezintă judeţul Vâlcea, ACS Şirineasa va juca partidele de pe teren propriu pe Stadionul „Jiul” din Petroşani, fiind al doilea club din Liga a III-a care va evolua în judeţul Hunedoara.
Ieri s-a stabilit şi ţintarul Ligii a III-a iar CNS Cetate Deva va debuta în noul sezon cu o partidă de „foc”, urmând să întâlnească pe teren propriu pe Naţional Sebiş, o candidată la promovare. Celelalte partide din turul campionatului pentru CNS Cetate Deva sunt cu Internaţional Băleşti (etapa a II-a, deplasare); ACSO Filiaşi (etapa a III-a, acasă); ACS Şirineasa (etapa a IV-a, acasă); Millenium Giarmata (etapa a V-a, deplasare): Şoimii Lipova (etapa a VI-a, acasă); CSU Craiova II (etapa a VII-a, deplasare); ACS Ghiroda (etapa a VIII-a, acasă); CSM Şcolar Reşiţa (etapa a IX-a, deplasare); Mamma Mia Becicherecu Mic (etapa a XI-a, deplasare); Centrul de Pregătire Timişoara (etapa a XII-a, acasă); CSM Lugoj (etapa a XIII-a, deplasare); Gloria Lunca Teuz Cermei (etapa a XIV-a, acasă) şi AFC Hermanstadt II Sibiu (etapa a XV-a, deplasare). În etapa a X-a, CNS Cetate Deva va sta. ACS Şirineasa va juca primul meci la Petroşani în prima etapă a sezonului, când o va întâlni pe AFC Hermanstadt II. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Vasile Dîncu, senator PSD Pentru că a primit Titlu de Cetățean de Onoare al municipiului…

10 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii ăștia tare isteți că o duduie, șefă pe la o agenție de la…

10 ore ago

Bulina neagră

Claudiu V., din municipiul Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată pentru trafic și…

10 ore ago

„Săracii” preoți, ce salarii mici au! Grila de salarizare a preoţilor, în funcţie de studii şi încadrare

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a cerut creşterea salariului per­so­na­lului neclerical la nivelul salariului minim…

10 ore ago

Escrocheria „Mă auziți acum?”: motivul pentru care este important să nu răspunzi cu „DA”

În era digitală actuală, în care sun­tem profund interconectați prin In­ter­net, escrocheriile telefonice ră­mân o…

10 ore ago

Căutări reluate în cazul persoanei dispărute în lacul Sântămăria Orlea. Apa are 19 metri adâncime

Scafandrii au reluat, ieri, căutările în cazul persoanei date dispărută în lacul ba­rajului de acumulare…

10 ore ago