Categories: Sport

CNS Cetate Deva învinsă în primul amical serios al verii

Gruparea din reşedinţa judeţului a pierdut în deplasare, scor 2-4 (0-3), în faţa echipei de ligă secundă, Pandurii Tg. Jiu, în primul amical important al acestei veri. Devenii au avut foarte multe noutăţi în echipă.

Câte o echipă în fiecare repriză
Devenii au fost conduşi la pauză cu 0-3, dar au marcat de două ori în repriza secundă prin doi jucători noi, Flaviu Chelariu (revenit de la Şoimul Băiţa) şi Vlad Costea (junior de la CFR Simeria). Antrenorul Sorin Cornea a folosit două echipe distincte, câte una în fiecare repriză. În prima parte, alb-albaştri au intrat cu Bauman (30 Apostol) – Ionică, Mintaş, Pintea, Scarlat – Hosu, R. Cristian, Firan, Mareş – Tecsi, R. David iar în partea secundă au evoluat Apostol (60 Raţ) – Kelemen, Coteţ, Şoit, Scarlat (F. Staicu) – I. Roşian, V. Costea, Boldea, Chelariu – Lupu, Filipaş. Principalele noutăţi sunt Chelariu, Şoit (reveniţi de la Şoimul Băiţa), Mintaş (Performanţa Ighiu), Pintea (ex U. Cluj) şi R. David (Industria Galda de Jos) dar şi juniorii Bauman, Scarlat, Staicu, Hosu şi Costea. În schimb, Roşian, Firan (ambii de la Hercules Lupeni) şi Mareş (Inter Petrila) sunt deocamdată în probe.

Daniel Haidiner, director sportiv şi antrenor al echipei secunde
CNS Cetate l-a numit în funcţia de director sportiv pe Daniel Haidiner, fost antrenor la juniorii lui CFR Simeria, acesta urmând să se ocupe şi de echipa a II-a a devenilor, care va evolua în Liga a IV-a. „Am acceptat aceste posturi pentru a ajuta. Nimeni nu s-a înghesuit pentru ele. Sperăm să facem o treabă bună, iar echipa a II-a să ofere alternative primei echipe. Ea va fi compusă din jucători tineri, născuţi între 1998 şi 2000 plus jucătorii de perspectivă care nu vor prinde lotul la prima echipă. Echipa de Liga a III-a va evolua vineri iar cea de Liga a IV-a va juca duminica”, a spus Haidiner. În această săptămână, CNS Cetate va susţine două partide amicale, marţi, de la ora 18.00, cu naţionala Under 18 a României iar sâmbătă cu CS Hunedoara, cel mai probabil în deplasare. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

9 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

9 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

9 ore ago