Categories: Sport

CNS Cetate a încheiat turul cu o victorie la scor

Ovidiu Mănăstire

Gruparea din reşedinţa judeţului a obţinut a cincea victorie consecutivă, învingând în deplasare, scor 6-2, pe Mamma Mia Becicherecu Mic, în ultima etapă a turului Ligii a III-a, seria a IV-a. Ousmane N’Doye a reuşit al doilea hattrick consecutiv, iar cu cele nouă goluri marcate în patru partide pentru deveni, a devenit golgheterul seriei.

Tecsi, la cel mai bun meci pentru deveni
Favorită clară înaintea duelului de pe stadionul „CFR”, în faţa unei echipe aflate în suferinţă, formaţia deveană a pornit ca din „puşcă”. Dator cu evoluţiile în tricoul devean, Tecsi a deschis scorul după doar 11 minute, marcând de la 12 metri. Ousmane N’Doye şi-a început recitalul nouă minute mai târziu, reluând în poartă de la şapte metri, o minge centrată de pe stânga de Sahru. Gazdele au dat impresia că pot reveni după ce Radu a transformat un penalti obţinut de Dumiter în duelul cu Kereki. Însă trupa lui Tănase a intrat la cabine cu un avantaj de două goluri, N’Doye înscriind şi el din penalti, acordat pentru faultul lui Ştrango la Tecsi.

Iernează cu speranţe de promovare
Meciul era jucat la finalul orei de joc, Tecsi reuşind dubla cu un şut de la 10 metri, în dreapta portarului. Ousmane N’Doye a marcat din nou în minutul 70, cu un şut la colţul lung din careu, senegalezul izbutind al doilea hattrick consecutiv, cu care a ajuns la nouă goluri pentru CNS Cetate şi a obţinut titlul de golgheter al seriei. Gazdele au redus din diferenţă prin Dumiter, care l-a învins pe Raţ din careu, dar scorul final a fost stabilit de Robert Cristian, mijlocaşul devean reluând în plasă de la doi metri, o minge centrată de Sahru. S-a încheiat 6-2, cel mai clar succes al trupei lui Viorel Tănase din tur, alb-albaştrii fiind la jumătatea întrecerii la cinci puncte în spatele liderului Naţional Sebiş.
MAMMA MIA BECICHERECU MIC 2 (1)
Culda – Pricop, Strango, Albert, Dragu – Stancu, Ciobanu – Filip, Z.Radu (cpt.), Croitoru (84 Sein) – Dumiter. Antrenor: Elty Neagoe
CNS CETATE DEVA 6 (3)
Raţ – Petresc, Kereki, Ionică, Doboş (58 Vîrtan) – N’Doye (cpt.), Vastag – Bloj (58 Chitaru), R. Cristian, Sahru – Tecsi (73 Lupu). Antrenor: Viorel Tănase
Arbitrii: Vasile Rodina  (Alba Iulia) – Sebastian Pantea, Alina Mihoc (ambii din Arad)
Au marcat: Z.Radu (26 – penalti), Dumiter (75) – Tecsi (11, 60), N’Doye (20, 33 – penalti, 70), R. Cristian  (82)
Stadion: „CFR” din Timişoara, spectatori 50

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Cred ca Deva va promova,cu o condiție, sa se muncească în pauza de iarna și sa se tragă tare în cantonamente,iar tot lotul sa pună umărul 100/100, fără femei,și fără: alcool,pierdut noptiile,discoteci,baruri,cafele,tigari..felicitari.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Nu vor să renunțe sub nici o formă la me­tehne. Gurile rele spun că unii…

22 de ore ago

10.000 de pretexte pentru a denigra CJ Hunedoara

În urma apariției în spațiul public a unui articol semnat de Carmen Cosman Preda care…

22 de ore ago

Bulina albă

Mihai Panaitescu, managerul Teatrului de Artă Deva Pentru că la Gala Premiilor UNITEM 2024, ediţia…

22 de ore ago

Bulina neagră

Sorin A., autorul a peste 130 de infracțiuni de înșelăciune prin metoda ”Accidentul” Pentru că…

22 de ore ago

Chinuită chiar de nepoata pe care a crescut-o ca pe propria fiică

O bunicuță în vârstă de 80 de ani, din Hunedoara, s-a plâns Judecătoriei Hunedoara că…

22 de ore ago

Vitezoman lăsat pieton. A cerut să-i fie înapoiat permisul și a dat vina pe stâlpii de electricitate

Un șofer prins de polițiștii hune­do­reni circulând cu 107 km la oră prin localitate a…

22 de ore ago