Cine îl va înlocui pe Costel Avram?

  Sorina Popa

Scandalul declanşat în organizaţia PRM Hunedoara, după ce Vadim Tudor a declarat, sâmbătă, la Şoimuş, că liderul judeţean Costel Avram este exclus din  partid, deoarece nu a candidat la preşedinţia CJ, ia amploare.
Cel mai vehiculat nume care ar putea să-l înlocuiască pe Costel Avram în postul de preşedinte al organizaţiei judeţene este cel al lui Victor Leu (foto stânga), fost consilier judeţean PRM. Deşi şi primarul comunei Şoimuş ar fi un potenţial candidat la această funcţie.

„Trebuia să se retragă de mult”
Contactat, Victor Leu a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „Avram ar fi trebuit de mult să se retragă de la şefia organizaţiei judeţene şi să lase membrii să lucreze. Nu pot să dau un răspuns în legătură cu preluarea funcţiei de preşedinte al PRM Hunedoara, decât după o discuţie cu cei din conducerea partidului. Este posibil să existe o propunere pentru ca eu să preiau organizaţia”. La rândul său, edilul şef din Şoimuş, Mihai Irimie (foto dreapta), a afirmat că mai întâi, toată lumea aşteaptă decizia liderului Vadim Tudor în legătură cu organizaţia din judeţul Hunedoara. ”Vom vedea pe cine numeşte Vadim Tudor la cârma organizaţiei. Nominalizarea va veni de la Bucureşti”, a spus Irimie.

Membrii organizaţiei sunt debusolaţi
Oricum, membrii PRM Hunedoara sunt debusolaţi la această oră, pentru că nu ştiu cine îi va conduce, de acum înainte, organizaţia fiind în aer, în prezent. Vasile Siminie, preşedintele de onoare al PRM Hunedoara, care este şi responsabil cu cadrele, nu ştie ce le rezervă viitorul peremiştilor hunedoreni.
Siminie a înfiinţat PRM Hunedoara pe 12 iulie 1991. Costel Avram a preluat şefia organizaţiei începând din anul 2000. La alegerile din 2008, PRM Hunedoara a reuşit să obţină 36 de posturi de consilieri locali şi judeţeni, unele şi în municipii. În schimb, la alegerile din acest an, PRM a obţinut doar 34 de funcţii de aleşi locali, doar la oraşe şi comune şi nici un post de consilier judeţean.
Costel Avram nu a putut fi contactat pentru o declaraţie.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Eu nu cred ca Vadim va numi un PDL-ist la carma PRM. Cum poate sa creada lumea ca e PRM-ist cand el este condus de o PDL-ista

  • Am fost la Tebea,dar nu am auzit si nu stiu ca Vadim sa zica ceva de inlocuirea lui C.Avram !C.Avram e in concediu de odihna de pe data de 1 sept,a anuntat din timp...Poate Vadim a glumit cu voi ziaristii iar voi ati luat gluma in serios:)

  • Conform Ziarului Tricolorul Costel Avram a fost demis din functia de conducere al Partidului Romania Mare !Cred ca a fost o decizie luata in graba !Hunedoara e pe locul 4 pe tara ca procentaj la alegerile locale !Hotararea lui C.Avram de a nu candida la presedentia Cons. Judetean a fost luata in urma sedintei cu presedintii filialelor din judet,nu singur !Daca nu se revine asupra decizie sunt sigur ca mai multi presedinti de filiala isi vor de demisia !

  • Rau ai facut Ionut N. ca ati luat de comun acord o asemenea decizie,dar tu fiind tanar,entuziast si patriot se intelege ca nu esti harsit in murdaria politica a unora,de care e bine sa te feresti ca de foc. Un lider reprezentativ ar fi tras filiala jud.PRM dupa el la alegerile locale si acest fapt e valabil si la alegerile generale. Eu nu cred ca Avram nu avea acordul tacit,poate chiar verbal,al lui Molot de a nu candida;era in folosul celui din urma,o mana spaland pe alta,iar rasplata lui Molot pt. Avram se vede,acesta fiind numit intr-o functie foarte banoasa si nu ales cum ar fi fost firesc si democratic. Voi n-ati facut decat sa-i intariti hotararea de nu candida la sefia Cons.Jud.Hd.,folosindu-va in scopurile sale. Deci pe tine,Ionut, te-a convins/ti-a impus?,sa candidezi la primaria Lupeniului si ai avut un scor promitator,relativ bun,chiar daca nu a fost indestulator ptr. a intra in consiliul local,desi erai cvasinecunoscut ptr. lupeneni, iar el,Avram, nu a candidat desi era si este cunoscut indeajuns in judet.Sa-i fi fost teama de o infrangere rusinoasa la scor foarte mic la locale de nu a candidat -multi hunedoreni i-au dibuit miscarile de traseist profitor in politica- ,sau intelegerea cu Molot ,sau amandoua cauzele sa-l fi determinat sa nu candideze?! Eu cred ca amandoua sunt valabile. In privinta lui Vadim,"atoatestiutor" de "ascunzisuri" ale politicii,sa-i "scape" atata timp,de cand il avea in subordine la conducerea jud.a PRM Hd,ca este "soi" de tradator de tip "bichinet" asa cum l-a categorisit in comunicatul B.P al PRM,mai ales ca a mai tradat o data,in 2002,iar cine tradeaza o data va trada de cate ori va putea ?! Haida-de, trebuie sa fim cel putin naivi sa-l credem. Cred ca se ascunde multa murdarie si lipsa de scrupule din partea "Tribunului" cand vrea sa ne convinga de corectitudinea si spiritul justitiar?! care-l anima! Singura sansa a PRM,in general,si a filialei PRM Hd,in particular,este sa strangem randurile,sa-i eliminam pe toti,fara exceptie,cei care sunt in "cartile" lui Avram prin tot felul de compromisuri josnice,antinationaliste,inumane si necrestine,sa ne intarim randurile cu oameni valorosi si patrioti,chiar daca e foarte greu de realizat asa ceva,atat in plan local si judetean dar si la centru,altfel,toata munca si sufletul depus de multi peremisti de-a lungul multor ani este in van. Romania trebuie sa aiba o alternativa politica nationalista sincera si crestina in PRM, alfel nu cred va avea viitorul luminos prezis de unii vizionari!

  • dolofanii de ei , saracutii , obraz ca buca de copilas ,da sa-i auzi ce frumos grohaie , gatzie , gatzie, cica cica,...

  • Este vorba de Costel Avram citez ''Este de la sine înţeles că un partid curat şi justiţiar, ca PRM, nu putea tolera un asemenea comportament abject. Totul are o limită, chiar şi în ticăloşie". NU stiu de ce preseaza numai pe Costel Avram il acuza cand se stie ,dar nu vrea sa se stie ca presupusul interimar al sau Mihai Irimie primarul comunei Soimus Pdl-ist convins s-a infiltrat in randurile PRM-istlor ,pentru ca altfel nu avea castig in alegeri este bine vazut de tribunul disperat .Se stie de tota lumea ca a furat si a cumparat voturile cetatenilor , dar e curat si justitiar. Costele ai primit in oaste pe cine nu te-a meritat. Citez din aceasi sursa a prm-istilor,, Încă o dată, se adevereşte cît de proastă e calitatea oamenilor în politica noastră fanariotă" PRM a ajuns vantul PDL-istlor cel putin in judetul hunedoara ajutat de CVT

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun gurile rele prin târg că un personaj din zonă, care vrea să can­dideze la…

4 ore ago

Bulina albă

Dan Stoian, directorul ADI Deșeuri Hunedoara Pentru că a inițiat o acțiune de învățare a…

4 ore ago

Bulina neagră

Gruia F., din municipiul Brad Pentru că a luat o sumă de bani dintr-un bancomat,…

4 ore ago

Viperele au ieşit mai devreme din hibernare, atenţionează salvamontiştii

Viperele au ieşit mai repede din hi­ber­nare în acest an, motiv pentru care pot fi…

4 ore ago

Banul, ochiul Dracului!

Un pensionar din zona Bradului era să-și păteze cazierul ori chiar și ajungă în pușcărie…

4 ore ago

Un sonar cu inteligenţă artificială, folosit în căutările persoanei dispărute în lacul de acumulare Sântămăria Orlea

Un detector care utilizează inte­li­genţa artificială a fost folosit, ieri, în operaţiunile de căutare a…

4 ore ago