Actualitate

Cinci dealeri de droguri din municipiul Hunedoara, arestaţi

Cinci dintre cei 10 suspecţi, ridicaţi de mascaţi în urma percheziţiilor din 6 iunie, dintr-un dosar de trafic de droguri, au fost trimişi în spatele gratiilor.

Tribunalul Hunedoara a admis propunerea procurorilor Biroului Teritorial al DIICOT Hunedoara şi a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor pe o perioadă de 30 de zile, din 7 iunie până în 6 iulie. Aceştia sunt: Ioan Cristian Johrendt, zis „Memo”, Flaviu Parna, Andrei Eugen Balha, Andrei Marius Brodner şi Cristian Stănciulescu, zis „Pilu”. Hotărârea instanţei nu este definitivă, putând fi contestată în termen de 48 de ore.
Reamintim că miercuri, 6 iunie, poliţiştii şi procurorii de la Combaterea Criminalităţii Organizate au descins la domiciliile unor persoane din municipiul Hunedoara, bănuite că făceau trafic de droguri şi etnobotanice. În total, au fost efectuate 10 percheziţii, iar 65 de persoane au fost conduse la audieri. Zece dintre acestea, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, erau bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu substanţe cu efecte psihoactive. În urma percheziţiilor, au fost ridicate substanţe vegetale susceptibile a avea efecte psihoactive, care vor fi expertizate. Anchetatorii susţin că o parte dintre indivizii ridicaţi la percheziţii ar fi vândut stradal, în special în municipiile Hunedoara, Deva şi Orăştie, etnobotanice – la preţuri de aproximativ 50 de lei pe plic şi cannabis, atât personal, cât şi prin intermediul altor persoane.
Dosarul este instrumentat de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) şi procurorii DIICOT Hunedoara, în activităţi fiind angrenaţi şi jandarmi. (N. Bumbac)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

4 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

4 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

4 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

4 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

4 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

4 ore ago