Chinezii promovează Cetatea Devei

Cetatea Deva va fi introdusă într-un circuit turistic european, după ce fortificaţia medievală a atras atenţia touroperatorilor chinezi prezenţi la prima ediţie a Forumului pentru turism „Romanian Chinese Travel Forum”, desfăşurat la Bucureşti, la finele săptămânii trecute.
Evenimentul a reunit peste 80 de specialişti în domeniu, reprezentanţi ai unor agenţii de turism din Franţa, Italia, Germania, Austria, China şi România şi s-a bucurat de prezenţa secretarului de stat în Ministerul Turismului, Cristina Tărteaţă.
„Suntem păstrătorii a peste 400 de obiective turistice. Touroperatorii chinezi s-au arătat interesaţi să le promoveze în circuite europene. Vom mai avea o întâlnire, pentru a stabili, împreună, un circuit turistic de câteva zile prin tot judeţul. Putem atrage vizitatori de toate vârstele şi categoriile, pentru că aici pot practica toate tipurile de turism – de la turismul cultural, balnear, de recreere sau rural, până la turismul sportiv şi extrem”, a afirmat Alin Suciu (în foto, cu o reprezentantă a unui touroperator chinez), directorul Serviciului Public Administrare Cetate Deva. (A.Năstase)

2 comentarii la „Chinezii promovează Cetatea Devei”

Comenteaza Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.