Categories: Sport

CFR Simeria, parteneriat cu FC Rapid 1928 București

Clubul CFR Simeria a organizat miercuri după amiază la sediul Primăriei o întâlnire la care au participat și reprezentații FC Rapid 1928 București, întâlnire prilejuită de semnarea unui acord de parteneriat între cele două cluburi feroviare.
Așa cum a precizat primarul Orașului Simeria, Iulius Bedea, obiectivul principal al acestui parteneriat este promovarea celor mai talentați tineri jucători de la CFR Simeria pentru competițiile profesioniste, dar și dezvoltarea sportului în orașul Simeria.
Președintele clubului bucureștean, Daniel Niculae, prezent la acest eveniment a declarat că este plăcut impresionat de realizările în sportul de performanță obținute de clubul din Simeria și speră ca această colaborare dintre cele două cluburi să fie de lungă durată.
“Ne-am îndreptat atenția către o astfel de colaborare deoarece avem foarte multe lucruri în comun, avem mulți suporteri în această zonă și cred că acest proiect poate fi unul de mare anvergură pe o perioadă lungă de timp.Sunt foarte mulți copii în această zonă care pot fi promovați”, a spus Daniel Niculae.
Primarul Iulius Betea a declarat: “Sunt foarte încântat că am reușit realizarea acestui parteneriat și foarte bucuros pentru faptul că echipa FC Rapid a fost deschisă să susțină, în viitor, copiii și jucătorii de la Simeria. Am citit acordul pe care l-au semnat cei doi președinți, am văzut lucruri foarte clare cu scopul de a pregăti și promova copiii noșrti. Se va întocmi un program comun de pregătire și de selecție a celor mai buni sportivi de la Simeria, care se vor putea pregăti la Rapid și poate vor fi promovați la echipele naționale. Pentru Simeria nu poate fi decât o mândrie acest lucru. Normal că voi susține de acum formațiile Rapid și CFR Simeria”.
Președintele clubului simerian, Alexandru Cismaș:”Nu mi-a tremurat deloc mâna când am semnat acest acord de parteneriat, deoarece este în avantajul clubului nostru, putem deschide o portiță spre marea performanță pentru sportivii noștri.Avem un proiect comun, vom lucra și la dezvoltarea bazei sportive, cu modernizarea terenului, să avem un teren de fotbal sintetic și o tribună nouă”.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

9 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

10 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

10 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

10 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

10 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

10 ore ago