Categories: ActualitateFlash

Cei doi soţi au fost înmormântaţi ieri

Cristina Ghenea

Tânăra de 27 de ani, a cărei viaţă a fost curmată de soţul ei orbit de gelozie, a fost înmormântată, ieri, la cimitirul Bejan din Deva. Tot ieri, Colesniuc Iulian, cel care i-a luat viaţa, ca apoi să se sinucidă, a fost, de asemenea, înmormântat, însă în cimitirul localităţii Zam.

„Diana, nu pleca… Copiii întreabă de tine!“

Cu sufletele sfâşiate de durere, părinţii Dianei Colesniuc şi-au luat rămas-bun pentru totdeauna de la singurul lor copil. Câteva zeci de rude, prieteni şi vecini s-au adunat pentru a o conduce pe femeie pe ultimul său drum. Încă tulburaţi de modul şocant prin care aceasta s-a stins din viaţă, apropiaţii Dianei au privit cu ochii înlăcrimaţi cum pământul acoperea sicriul alb în care a fost aşezat trupul neînsufleţit al acesteia. Zdruncinată puternic de întreaga tragedie, mama tinerei aproape că nu mai avea puteri nici să se ţină pe picioare şi îşi chema necontenit copilul înapoi, implorând să se producă o minune.

Criminalul ar fi ameninţat că le dă foc copiilor

Dezvăluirile şocante continuă să apară în cazul tragediei soţilor Colesniuc. Apropiaţii victimei spun că în seara crimei (n.r. sâmbătă, 5 mai), Diana ar fi încercat să fugă de acasă. Asta, pentru că imediat după ce s-a întors de la părinţii ei, din Almaşu Sec, împreună cu soţul şi cu cei doi copii, bărbatul a început scandalul. A acuzat-o, ca de obicei, de infidelitate şi de aici a început totul. După câteva ore de certuri şi reproşuri, femeia a ieşit din casă sub pretextul că trebuie să ducă gunoiul. O dată scăpată, însă, şi-a sunat imediat mama şi i-a spus că se întoarce la ea, pentru că în propria familie nu are linişte. Dar nu a mai apucat, căci văzând că nu urcă înapoi, Iulian şi-a sunat soţia şi a ameninţat-o că dacă nu se întoarce, le va da foc copiilor. Auzind asta, femeia s-a dus imediat înapoi, iar după câteva ore şi-a dat ultima suflare, fiind strangulată cu o cordelină de către soţ.

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A pozat ani de zile într-un oponent al unui primar, s-a bătut cu de­ciziile sale…

12 ore ago

Județul Hunedoara poate deveni Destinația Anului 2024

Județul nostru are patru obiective în­scrise în cea mai importantă competiție din turismul românesc: Cetățile…

12 ore ago

Bulina albă

Denisa Oniciu din cadrul Detașamentului de Jandarmi Petroșani Pentru că a obținut medalia de bronz…

12 ore ago

Bulina neagră

Costantin N., judecat pentru furt Pentru că a fost trimis în judecată pentru furt calificat…

12 ore ago

Mama unui tânăr, dispusă să ajungă la închisoare pentru a-și „salva” copilul

Tânărul a provocat un accident rutier cu autoturismul familiei și ar fi rămas fără permis…

13 ore ago

Zeci de articole de îmbrăcăminte – furate de un bărbat din Deva

Bărbatul din municipiul Deva a intrat într-un magazin universal din localitatea Petrila, și-a încărcat coșul…

13 ore ago