Categories: Actualitate

Ce bonusuri ofera casele de pariuri online

Bonusurile oferite de casele de pariuri online reprezinta un mare avantaj pentru pasionatii acestui joc de noroc. In ziua de astazi, ofertele bonus sunt foarte diversificate, astfel ca poti incasa bonusuri extrem de interesante si profitabile, totodata.

In cele ce urmeaza iti voi oferi detalii despre principalele tipuri de bonusuri la pariuri pe care le poti intalni la agentiile licentiate pe internet, alaturi de alte cateva informatii utile despre aceste oferte promotionale.

Cum incasezi un bonus la pariuri online?

Fiecare oferta promotionala lansata de casele de pariuri de pe internet are propriile conditii si termeni de incasare si utilizare.

De exemplu, pe unele site-uri de pariuri este necesar sa introduci un cod bonus, fie la inregistrare, fie in momentul depunerii pentru a beneficia de oferta. Poti vedea astfel ce cod bonus FavBet trebuie sa specifici pentru a incasa unul dintre cele mai interesante si consistente bonusuri de pe piata.

O alta situatie poate fi aceea in care doar jucatorii care isi verifica contul creat pot incasa un bonus de bun venit. Tocmai de aceea este foarte important sa citesti cu atentie termenii bonusului si sa te informezi cu privire la o oferta inainte de a o incasa, pentru a profita la maxim de ea.

Tine cont, bineinteles, si de conditiile de rulaj care exista la majoritatea bonusurilor de pe piata, astfel incat sa le poti transforma cat mai usor in bani reali.

Tipuri de bonusuri la agentiile de pariuri online

Ofertele bonus reprezinta o buna modalitate de atragere a jucatorilor pe site si tocmai de aceea casele de pariuri incearca sa puna la dispozitia clientilor oferte cat mai interesante. Printre cele mai des intalnite tipuri de bonusuri la pariuri online se numara urmatoarele:

  • Bonus fara depunere
  • Bonus procent din suma depusa
  • Pariuri gratuite (Free Bets)
  • Pariuri fara risc
  • Cashback

Bonus fara depunere

Bonusurile fara depunere iti vor permite sa pariezi practic gratuit in cadrul unei agentii de pariuri online. E clar ca asemenea oferte sunt extrem de apreciate, tinand cont ca riscul din partea ta este zero si ai numai de castigat.

Un bonus fara depunere poate consta fie intr-o anumita suma de bani acordata gratis, fie intr-unul sau mai multe pariuri gratuite.

Un bonus fara depunere se acorda, de obicei, pentru simpla inregistrare pe site si eventual verificarea contului de jucator. Bineinteles ca pot exista situatii si cand va trebui sa specifici un anumit cod promotional, de aceea asigura-te ca ai inteles exact tot ce trebuie sa faci pentru a profita de o asemenea oferta.

Bonus procent din suma depusa

Acest tip de bonus este cel mai popular si aproape toate agentiile il ofera drept bonus de bun venit. Oferta consta in acordarea unui bonus in functie de suma depozitata in cont, procentul de bonus variind, de obicei, intre 50% si 200%.

Asadar, cu cat depui mai multi bani, cu atat vei primi un bonus mai mare, dar tine cont ca exista si o limita pentru suma maxima ce poate fi acordata drept bonus.

Bonusurile de tip procent din suma depusa se acorda cel putin la prima incarcare a contului, insa exista unele agentii care recompenseaza clientii noi chiar si la primele 3 sau 5 depozite efectuate.

Pariuri gratuite

Cunoscute si sub denumirea de “Free Bets”, pariurile gratuite sunt foarte populare si apreciate in randul jucatorilor romani.

Un pariu gratuit se refera la faptul ca vei primi practic o suma de bani din partea agentiei, pe care vei putea sa o utilizezi integral pentru plasarea unui bilet (tine cont ca poate fi necesar, in unele cazuri, ca biletul plasat cu Free Bet sa respecte anumite conditii – numar minim de pronosticuri, cote minime acceptate etc.).

Asadar, vei juca cel putin un bilet (in functie de cate Free Bet-uri primesti) utilizand din banii agentiei. In urma pariului plasat cu Free Bet vei pastra in cont doar profitul generat de acesta (castig – miza). Exista insa si oferte de tipul Full Bet, in cadrul carora in contul tau va ramane intregul castig al biletului, deci inclusiv miza.

Pariuri fara risc

O oferta de bonus la pariuri ce se poate spune ca este un pic mai deosebita este pariul fara risc. De obicei, un pariu fara risc face referire la primul pariu plasat pe respectiva platforma dupa crearea contului.

Agentia iti va inapoia miza 100% daca primul bilet plasat este pierzator. Prin intermediul unei asemenea promotii ai posibilitatea sa joci un prim pariu mai riscant, fiindca oricum esti acoperit in cazul in care el nu va fi castigator.

Cashback

Destul de rar intalnita, dar totusi prezenta in unele situatii este oferta de tipul cashback la pariuri. Aceasta nu iti aduce practic niciun beneficiu in plus si tocmai de aceea nu este atat de populara.

Cashback se refera la faptul ca vei primi inapoi o parte din banii pierduti intr-un anumit interval de timp de la deschiderea contului.

Toate aceste tipuri de bonusuri bineinteles ca pot fi uneori disponibile chiar si pentru clientii existenti. In plus, cei care au deja cont la agentiile de pariuri online pot beneficia si de alte tipuri de promotii, precum bonusuri de fidelitate, cote marite, bonus la biletele multiple si multe altele.

In concluzie, odata ce vei incepe sa pariezi pe internet la cele mai bune case de pariuri licentiate, vei putea beneficia de oferte bonus la tot pasul. Acestea te vor ajuta sa iti consolidezi bugetul disponibil pentru pariuri si sa iti cresti sansele de a inregistra profit.

 

 

 

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

8 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

8 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

8 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

8 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

8 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

8 ore ago