Carmen Hărău, realeasă în fruntea femeilor liberale în judeţ

Sorina Popa

Cu 172 de voturi „pentru“ din 176 valabil exprimate, senatorul PNL Carmen Hărău (foto) a câştigat un nou mandat de preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţ. Femeile liberale şi-au ales, ieri, o nouă conducere, iar la jumătatea lunii decembrie, ele îşi vor desemna conducerea la nivel naţional.

Ca o comparaţie, între şedinţa în care s-a ales conducerea Ligii Aleşilor Locali PNL pe judeţ şi conferinţa femeilor liberale de ieri, se poate trage o singură concluzie: femeile liberale s-au organizat impecabil, faţă de domnii liberali care s-au lăsat pe mâna secretarului executiv şi care a organizat o adunare de alegeri nu prea reuşită, care i-a nemulţumit pe mulţi dintre participanţi. Mai multe politiciene PNL au luat cuvântul, ieri, pe scena Teatrului de Artă din Deva, acolo unde s-a ţinut conferinţa de alegeri. Parlamentare PNL din Bacău, Timiş, Alba au participat la Deva, ca invitate, la alegerile femeilor liberale din judeţ. Senatorul liberal Carmen Hărău a fost singura candidată la funcţia de preşedinte al organizaţiei, Lenuţa Armean renunţând, în final, să mai candideze pentru acest post.
„Sunt la al doilea mandat de parlamentar, acum şi la al doilea mandat de preşedinte al femeilor liberale pe judeţ. Sunt în situaţia de a avea continuitate. Avem proiectele noastre vechi, pe care le vom continua. Ţin foarte mult la Campania «Să trimitem copiii la şcoală», în cadrul căreia avem 187 de copii pe care-i sprijinim financiar. Avem şi campania «Sănătatea ta contează». Sunt bucuroasă că am identificat opt cazuri de cancer la sân precoce, astfel că am ferit de suferinţă cruntă opt femei. De asemenea, ne preocupăm de conservarea tradiţiilor, organizăm şezători. Am credinţa că voi fi liant pentru prietenie în această organizaţie. Principala noastră problemă nu este lupta cu bărbaţii, ci lipsa susţinerii reciproce a femeilor. O să încerc să construiesc echipe de fete care se susţin şi sunt prietene. Cu cei cinci ani de experienţă politică temeinică, sunt convinsă că voi reuşi”, a declarat senatorul PNL de Hunedoara, Carmen Hărău, aleasă pentru a doua oară preşedintele Organizaţiei Femeilor Liberale din judeţ.
Un număr de 187 de delegate au participat, ieri, la alegerile de la OFL Hunedoara.

2 comentarii la „Carmen Hărău, realeasă în fruntea femeilor liberale în judeţ”

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.