Categories: Actualitate

Candidatul liberal la Camera Deputaţilor, atacat într-o benzinărie

Doi indivizi l-au agresat pe Vlad Lăutaru (foto), candidatul PNL la Camera Deputaţilor, într-o staţie de carburanţi din Petroşani. Cei doi l-ar fi ur­mărit pe tânărul liberal, iar când acesta a oprit la o benzinărie pentru a alimenta, l-au agresat ver­bal. Unul dintre atacatori nu s-a mulţumit doar cu atât.
„În data de 03.12.2020, ora 21:28, Poliţia Municipiului Petroşani, a fost sesizată prin SNUAU 112, că o persoană a fost agresată fizic. În urma sesizării, poliţiştii ajunşi la faţa locului, au constatat că, o persoană în vârstă de 29 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce se afla într-o staţie de carburanţi din municipiul Petroşani, pe fondul unor discuţii contradictorii şi a unui conflict verbal, a fost lovit de către un bărbat în vârstă de 31 ani, din municipiul Petroşani, care ulterior i-a provocat distrugeri autoturismului personal. În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de lovirea si alte violenţe şi distrugere”, a informat IPJ Hunedoara.
Vlad Lăutaru a declarat că fost ameninţat în mai multe rânduri cu bătaia în campania pentru ale­gerile locale, astfel că nu exclude ca agresiunea să aibă un motiv politic şi de această dată. Acesta a depus plângere penală împotriva celor doi sus­pecţi. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Animale cu doua picioare umbla prin Romania, in special in judetul HD, cel mai sarac judet din Ardeal, datorita PSD care ii tine in prostie, frica si mizerie.