Categories: Sport

Când va avea loc Cupa României la fotbal, finala judeţeană

CSA Aurul Brad şi CSM Mihai Viteazul Vulcan s-au calificat în finala judeţeană a tradiţionalei competiţii Cupas României, după ce în semifinale Aurul Brad a trecut de Gloria Geoagiu cu 3 la 1, iar CSM Mihai Viteazul a învins cu 5-0 pe Dacia Orăştie.

A înscris un gol superb
În prima semifinală, campioana judeţului Hu­nedoara, Aurul Brad, şi-a respectat blazonul şi a învins cu 3-1, după o partidă reuşită, cu goluri şi cu spectatori în tribune.
Dechiderea scorului a aparţinut celor de la Aurul Brad şi s-a petrecut în minutul 4, Dă­ră­ban fiind cel care a înscris simplu, cu un şut pe lângă portar. În minutul 13, Leucian majorează scorul cu o execuţie superbă, şut imparabil din marginea careului mare la colţul lung.
Gloria Geoagiu nu a cedat la acest scor şi a redus din diferenţă în minutul 33 printr-un gol superb înscris de Vîrtan care l-a învins pe portarul Ilea cu un şut înţelător, pe jos, de la 25 de metri uşor lateral dreapta.
În minutul 37, Stroia de la Gloria Geoagiu l-a oprit pe Dărăban din postura de ultim apărător şi arbitrul Raul Bădărău îi arată direct car­tonaşul roşu. Partea secundă a însemnat mult angajament, dar mai puţine faze clare de gol. Gloria a încercat să ignore omul în minus (în bună măsură a şi reuşit), iar Aurul să conserve rezultatul şi să profite de spaţiile din ce în ce mai mari lăsate în defensiva adversă pe măsura trecerii timpului.
Cel care a stabilit rezultateul final a fost Ionuţ Filipaş, care abia intrat pe teren, scapă singur pe stânga şi lobează elegant peste portar pentru 3 – 1. Scor final Aurul Brad – Gloria Geoagiu 3 – 1 (2 – 1).
Aurul Brad: (antrenor Mihai Leaha): Ilea – Iga (min. 77 Lup), Şoit, Deak, Talpaş – Leucian (min. 81 Cristea), Lazăr (min. 81 Vurdea), Leaha, Miclean (min. 81 Ursu) – Dărăban (min. 70 I. Filipaş), Paşca;rezerve: Zmău – Radu Filipaş, Raul Filipaş, Codrin.
Gloria Geoagiu: (antrenor Constantin Vişan): Corobea – Dosan, Stroia (eliminat min. 37), Tuliga – Vîrtan, Vîrlan, Costea (min. 46 Paul), Miron (min. 68 Vişan) – Chelariu (min. 79 Samuilă), Rîşniţă, Cîrdei;rezerve: Bordea – Buna, Sofrone.
În cea de a doua semifinală, CSM Vulcan a trecut de Dacia Orastie cu 5-0, formaţia din Valea Jiului fiind la un pas de cucerirea unui trofeu pe care cei din conducerea clubului îl aşteaptă de mai mulţi aani.
Finala Cupei României, faza judeţeană, se va desfăşura duminică, 30 mai, începând cu ora 11.30, pe terenul de la Simeria.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

15 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

15 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

15 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

15 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

15 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

15 ore ago