Actualitate

Când s-a trezit, remorca era plină cu pakistanezi

Migranții intraseră ilegal în țară și aveau intenția de a ajunge în țări din vestul Europei. Într-o parcare de pe Autostrada Deva-Lugoj, în localita­tea Holdea, pakistanezii au văzut un autocamion într-o parcare, au des­chis remorca și s-au ascuns printre bunuri.

Refuzați la azil
Șoferul dormea în cabina TIR-ului, așa că n-a auzit nimic. Dimineața, după ce a făcut o verificare, a văzut că s-a umblat la sigiliul remorcii și a sunat la numărul 112. Polițiștii ajunși la locul se­sizării au descoperit că în remorcă sunt 10 persoane, care nu dețin do­cu­mente și au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de trecerea frau­duloasă a frontierei de stat. Cu o ex­cepție, toți pakistanezii au fost refuzați de autorități cu privire la azil, cei mai mulți fiind deja expulzați din țară. Și șoferul autocamionului a fost suspect, dar procurorii au constatat că nu avea legătură cu traficul de migranți. (M. Gânju)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Biblioteca Județeană recomandă cartea acestei săptămâni

Magdalena Șerban   Propunerea adresată de reprezentanţii Bibliotecii Judeţene “Ovid Densusianu” Hunedoara Deva pentru lecturare…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

A scăpat de la ăia să­raci cu duhul și s-a gândit că i-ar sta bine…

o zi ago

Bulina albă

Adrian Ahrițculesei, alpinist din Petroșani Pentru că a reușit să atingă cel mai înalt vârf…

o zi ago

Bulina neagră

Adrian B., din localitatea Uricani Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unui…

o zi ago

S-a sinucis după o doză din drogul „Zombie”

Un tânăr din municipiul Lupeni s-a înecat în Râul Jiul de Vest, după ce ar…

o zi ago