Categories: Sport

Campionii eficacităţii

Autobergamo Deva este cea mai ofensivă echipă a Ligii I de futsal după primele şase etape, iar eficienţa celor 45 de goluri marcate în cinci meciuri jucate îi este răsplătită cu poziţia de lideră a clasamentului. Trupa antrenată de Florin Ignat a reuşit să îşi treacă în cont scorul etapei şi în runda a VI-a, învingând cu 15-4 (7-2), în deplasare, pe KSE Tg. Secuiesc, după ce în etapa a V-a învinsese cu 10-0, acasă,  pe Spicom Sf. Gheorghe.
Poftă de gol
„Alb-vişiniii” au avut abonament la gol şi în deplasarea de la Tg. Secuiesc, chiar dacă din lot a lipsit Cristi Matei (accidentat) şi gazdele învinseseră recent pe vicecampioana Futsal Klub Odorheiu Secuiesc. Excelent organizaţi şi motivaţi de antrenorul-jucător Florin Ignat, jucătorii de la Autobergamo au făcut spectacol şi au marcat 15 goluri în faţa unei echipe cu pretenţii. „Motoarele” formaţiei au fost internaţionalii din Republica Moldova, Adrian Pânzaru – autor a cinci goluri şi Cristian Obadă, care a punctat de patru ori. Performanţa lor ofensivă a fost însă susţinută de munca întregii echipe şi de alte şase goluri semnate de Florin Ignat (3), Szabolcz Manya (2) şi Adrian Moţ. Dincolo de recitalul de goluri al devenilor, jocul a fost unul animat, fiind „colorat” cu două penaltiuri transformate de oaspeţi, unul ratat de gazde şi cu două cartonaşe roşii.
În urma acestui succes, Autobergamo are punctaj maxim şi e lideră în clasament, având şi cea mai puternică ofensivă din campionat cu un golaveraj de invidiat, 45-10.  Devenii au cu 10 goluri mai multe marcate decât ocupanta locului secund, campioana City’Us Târgu Mureş, care are tot 15 puncte. În următoarea etapă, Autobergamo va juca pe teren propriu contra Concordiei Chiajna, luni, 26 octombrie 2015. Important e ca „năravul ofensiv” al celor de la Autobergamo să se menţină şi la meciurile cheie ale turului, cu City’us Târgu Mureş, în deplasare în etapa a VIII-a (1-3 noiembrie), şi cu Informatica Timişoara, acasă, în runda a XI-a (15-18 noiembrie). (C. Marinuţ)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

11 ore ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

11 ore ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

11 ore ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

11 ore ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

11 ore ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

11 ore ago