Categories: Sport

Campionatele Naţionale ale cluburilor sportive şcolare, dominate de gimnastele de la Cetate Deva

Nicolae Gavrea

Federaţia Română de Gimnastică a organizat ediţia din acest an a Campionatului naţional al cluburilor sportive şcolare la Buzău, întrecerile evidenţiind din nou buna pregătire a gimnastelor din noua generaţie, iar devencele au fost printre protagonistele competiţiei de la Buzău.

Valentina Borca (LPS Cetate Deva) a ocupat locul III la individual compus categoria junioare I nivel 6, cu un total de 47.000 puncte iar în finalele pe aparate a ocupat locul I la sol, cu 12.700 puncte şi la sărituri, cu 12.050 puncte, locul II la paralele, cu 10.300 şi locul III la bârnă, cu 11.750 puncte.
În întrecerea de la echipe categoria junioare 2 nivel 3, LPS Cetate Deva a ocupat locul III cu 147,375 puncte, iar gimnasta Erika Gogoaşe (LPS Cetate Deva) s-a clasat pe locul I la individual compus, cu un total de 53,325 puncte. În finalele pe aparate: Gogoaşe locul I la sarituri, bârnă, sol şi locul II la paralele.
La categoria junioare 2 nivel 4 de competiţie, echipa LPS Deva a ocupat locul I, cu un total de 153.550 puncte, formaţia deveană fiind alcătuită din Analia Alexandra Ghigoarţă (locul I la individual compus), Ioana Andreea Danciu (locul IV la individual), Adina Timea Crişan (locul V la individual) şi Luana Şerbănescu (locul VI individual). Cea de a doua echipă de la Cetate Deva s-a situat pe locul II, cu un total de 139.350 puncte, echipa fiind alcătuită din Timea Iren Krizbai, Andreea Lucaciu, Bianca Oana Cîmpean şi Denisa Tabita Mîndruţ.
În finalele pe aparate, Analia Alexandra Ghigoarţă a cucerit medaliile de aur la sol, Ioana Andreea Danciu, aur la bârnă, Adina Timea Crişan, aur la paralele şi un loc III la sărituri, iar Luana Şerbănescu s-a clasat pe locul II la sărituri şi Ioana Andreea Danciu la paralele, delegaţia clubului devean totalizând cele mai multe medalii la ediţia din acest an.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Am trăit s-o vedem și pe asta! Cârcotașii din regiunea cu lăm­pașe a județului nostru…

o zi ago

Bulina albă

Cristian Ionică, manager SC Apa Serv Valea Jiului Pentru că a răspuns solicitărilor unităților de…

o zi ago

Bulina neagră

Florin M. din Petrila Pentru că a fost trimis în judecată pentru violarea unei minore…

o zi ago

România asistaților social. Mii de beneficiari de ajutoare sociale refuză să muncească, chiar cu riscul de a le pierde

Conform datelor furnizate pentru „Adevărul” de către Ministerul Muncii, în România erau, marți, 23 aprilie,…

o zi ago

Și-a băgat vecinul în spital, dar nu răspunde pentru faptă

Un bărbat din municipiul Deva a scăpat de răspunderea penală, dar și de plata unor…

o zi ago

O relație interzisă s-a transformat într-un coșmar

Hunedoreanca a crezut că și-a găsit iubirea deși era căsătorită. La fel și cel cu…

o zi ago