Categories: Comunitate

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Oana Mihnea

Vineri, 26 septembrie a.c va fi organizată, de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi. În aceeaşi zi, acţiunea se va desfăşura şi la nivel naţional.

Bursa va fi organizată la agenţiile AJOFM din Deva, Simeria, Hunedoara, Orăştie, Călan, Haţeg, Petroşani, Lupeni, Vulcan şi Brad, între orele 9,00-13,00. Obiectivul principal al acestei acţiuni îl constituie creşterea gradului de ocupare a locurilor de muncă de către absolvenţi, dar şi de alte categorii de persoane aflate în căutarea unui serviciu. În condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, evenimentul presupune întâlnirea directă a cererii cu oferta, pentru realizarea, într-un timp cât mai scurt, a unui echilibru între cele două. Conform Legii nr. 76/2002, angajatorilor li se va asigura posibilitatea de a beneficia de subvenţii acordate pentru angajarea absolvenţilor.
Agenţii economici din judeţ care doresc, pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în data de 25 septembrie a.c la A.J.O.F.M. Hunedoara, din Deva, Piaţa Unirii, nr. 2 sau la cea mai apropiată agenţie locală pentru ocuparea forţei de muncă. Informaţii se pot obţine la telefon: 0254/216.151.

Mesagerul Hunedorean