Categories: Actualitate

Bumer.ro – o platformă comodă pentru postarea gratuită a anunțurilor

După cum cele mai plăcute lucruri în viață vin gratuit, la fel şi portalul de plasare a anunțurilor pe întreaga Românei – Bumer.ro – vă oferă o platformă performantă şi construită după cele mai exigente standarde, pe care puteți plasa absolut gratis anunțuri despre obiectele sau serviciile pe care le vindeți.

Avantajele publicării anunțurilor gratuite, dar şi ale navigării pe această platformă de anunţuri:

  • Ușurință şi comoditate în folosire – puteți publica sau căuta informații într-o anumită regiune cum ar fi: doar anunțuri din Bucureşti, anunțuri gratuite Cluj etc., având la dispoziție şi o hartă interactivă şi utilă.

  • O bună structură a site-ului – împărțirea pe diverse domenii şi categorii, face foarte comodă plasarea anunțurilor, dar şi căutarea obiectelor sau serviciilor de care aveţi nevoie. Aceste categorii sunt foarte bine gândite și construite în cel mai rațional și optim mod posibil.

  • Posibilitatea sporită de a găsi ceea ce cauți în timp util – faptul că site-ul este o adevărată bază de date: cu mii de anunțuri şi foarte multe postări zilnice – este foarte valoros. Mai mult decât atât, acest site deține şi o descriere detaliată a produselor oferite, informații despre starea produsului, anul fabricării – ceea e vă ajută, adesea, să faceți o analiză bună, prin comparație, în timp minim, şi să alegeți informat.

  • Site-ul este ușor de accesat și e accesibil absolut tuturor – utilizatorii nu am restricții și limitări la informații. Nu este nevoie să lăsați date de contact sau să vă înregistrați ca să vizualizați anunțuri, totuși pentru a publica un anunț, trebuie să lăsați câteva date despre dvs., ca potențialii cumpărători să vă poate contacta.

  • Economie de timp, care s-ar pierde pe deplasări prin market sau prin piețe reale. Bumer.ro conține de toate: anunțuri despre automobile la mâna a doua, anunțuri despre animale de companie, vânzarea telefoanelor, a dispozitivelor performante, vânzarea vestitului iPhone etc.

Fiind proiectul a trei tineri foarte entuziaști, ce cred în succes: Roman Adamita, Ion Chircu şi Petru Hâncu, Bumer.ro este un site ce face, în cel mai scurt timp posibil, conexiunea dintre vânzători şi cumpărători, reprezentând un excelent portal de anunțuri care nu cere bani pentru postări, ba dimpotrivă, vine în întâmpinarea dvs. cu soluții web proiectate inteligent pentru a vă ajuta să găsiți ceea ce căutați.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

o zi ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

o zi ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

o zi ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

o zi ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

o zi ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

o zi ago