Categories: Imbulinatii zilei

Bulina neagră 7.09.2012

Constantin Huţanu, inspectorul şcolar general al IŞJ Hunedoara

Pentru că a fost reclamat la Ministerul Educaţiei, fiind acuzat  de  nereguli înregistrate la inspectoratul şcolar de când se află la conducerea acestuia şi de derapaj decizional şi lipsă de transparenţă.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • http://www.mesagerulhunedorean.ro/incep-anul-scolar-cu-directori-noi Va mai amintiti acest articol ? Unii dintre ei iar sunt directori . Mare greseala domnule inspector in alegerea directorilor sau dumneavoastra nu ati fost la curent cu faptele doamnelor directoare de la faimosul liceu hunedorean ” management defectuos, închirierea unor clădiri fără reînnoirea contractelor, documente încheiate fără acordul Consiliului de Administraţie, ori cazarea în internatul şcolar a unor oameni fără nici o legătură cu unitatea de învăţământ.” Felicitari domnule inspector pentru alegerea facuta ! Felicitari doamnelor directoare experte in “management defectuos”

  • La fel si la Buces,il numeste pe Ancuta,demis pt calificativ suficient in 2011,pensionar incepand cu sept 2012......a fost atentionat,il demite dupa 2 saptamani,si numeste o alta catastrofa,care de N ani tot da gradul 2 si nu reuseste sa-l obtina,Stefan Maximiliana.
    Felicitari domnule inspector!Felicitari USL!

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

7 ore ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

7 ore ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

7 ore ago