Categories: Imbulinatii zilei

Bulina neagră 3.03.2014


Alin Vasilescu, managerul Spitalului de Urgenţă Petroşani  

Pentru că soluţia sa de redresare economică a celei mai mari unităţi medicale din Valea Jiului loveşte în angajaţi şi nu se taie din risipă cum ar trebui.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • De cand acest pedelist Vasailescu Alin este in fruntea SUP Petrosan, binenteles printr-un concurs care i-a fost prielnic, au inceput problemele in zona financiara a spitalului devenind foarte dificila odata cu trecerea in administratia locala a mun. Perosani unde primar este prietenul sau pedelist Tiberiu Iacob Ridzi. Incepând din acest an angajatilor spitalului li s-au luat drepturile bonurile de masa, nu li s-au mai platit legal activitatea desfasurata in zilele de sambata, duminica si zilele libere declarate legal, a facut angajari dupa bunul plac mai ales pe la birouri etc, generand aceasta stare negativa in zona financiara a spitalulu. Acum, printr-o diplomatie pentru a nu fi raspunzator de managamentul slab care a generat gauri mari in bugetului spitalului, urmareste ca oalele sparte sa fie platite de catre salariatii spitalului prin ai obliga sa semneze ca sunt de acord in a renunta la unele drepturi ce li se cuvin, iar cine nu semneaza va fi trecut pe lista restructuratilor. Ce-i pasa acestui golan politic de alti care raman fara nici-un venit, important este sa ramâna el cuplat la un venit salarial de pesta 6000 lei lunar, cât despre liderii de sindicat nici nu se poate fi vorba fiind si ei convertiti la aceleasi idei ale administratiei de unde-si incaseaza veniturile lunare destul de consistente in raport cu majoritatea celorlati angajati. RUSINE DLE. VASILESCU ALIN!

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

ANUNŢ

ANUNȚ ÎN VEDEREA ACORDĂRII SPRIJINULUI MATERIAL  TICHETE SOCIALE PE SUPORT MATERIAL ȘI PACHETE CU PRODUSE…

2 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

22 de ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

22 de ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

22 de ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

22 de ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

22 de ore ago