Dorin Păran, senator PDL, colegiul uninominal nr. 2, judeţul Hunedoara

Pentru că, dintre parlamentarii hunedoreni, are cea mai modestă activitate în forul legislativ, în acest an neavând nici o propunere legislativă, nici o luare de cuvânt în plen, nici o întrebare şi nici o interpelare, ci doar cinci declaraţii politice.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • NOROC CHIOR.Bine ca i-ati acordat bulina si in felul acesta am auzit si noi de el.Istoria partidului (cind se va scrie) si monumentul funerar vor consemna si ele aceasta "decoratie".

  • Va spun sincer ca ziarul vostru este o gazeta de perete. Acestea erau ce-i drept erau reusitele comunistilor iar acum sunt ale liberalilor hunedoreni. Ati luat in colimator persoanele publice din majoritatea aflata la putere. Voi sunteti niste amatori ridicoli, nu ziaristi. Ii dati bulina neagra lui Dorin Paran. Mai retardatilor ati facut un calcul ? Sunt 470 de senatori si deputati. Daca fiecare depune intr-o sesiune doar cate o singura initiativa legislativa se blocheaza pur si simplu activitatea legislativului. Apoi, el face parte din majoritatea parlamentara si sarcina lui este sa sustina proiectele guvernamentale. calitatea mea de jurist imi permite sa observ aceste aspecte. Bine ca i-ati dat bulina alba lui Timpau ca a nascut nevasta-sa, gazetari de la gazeta de perete. Dar lui Timis de ce nu i-ati dat bulina neagra ca a plecat la PDL ? Va da sponsorizari ? la cat sinteti de negri in cerul gurii asa trebuia sa faceti. Nicoleta Ebner nu stia cum sa il linguseasca mai bine. Ii dati bulina neagra lui Barbu, antrenorul de la Muresul Deva si nu ii dati bulina neagra lui Morar ca a fost schimbat din functia de director de la muzeu, nici nu scrieti despre asta. Ii dati bulina neagra lui Firczak pentru cheltuieli mult mai mici si nu ii dati lui Molot ca a stat 10 zile la Bruxelles ca a stat cu gasca intreaga sa sarbatoreasca Ziua Europei, ca nu putea sa coste mai putin o deplasare de 3 zile a unui om decat una de 10 zile a gastii libertine. Bai Johann cel Chior nu il cunosti pe acest Paran ? Ori esti retardat ori rau intentionat. A fost vicepresedinte al Consiliului Judetean Hunedoara timp de patru ani si atunci nu ati fi scris asa ceva ca aveati nevoie de el si votul pedelistilor. Rusine sa va fie. Daca tu citesti presa electronica era imposibil sa nu fi auzit de el. Si care noi nedezvoltatule ca tu esti singur cuc pe lume ? Sau vorbesti in numele tuturor retardatilor ? Atunci e explicabil plurarul tau. Gazetari de perete, bulina alba si bulina neagra nu se poate acorda zilnic pentru ca nu aveti motive cotidiene nici pentru una nici pentru cealalta. Dar de unde sa stiti voi asta gazetari de stransura ce sunteti ?

  • Mult stimate şi iubite domnule Mircea Lepădatu, am constatat cu surprindere că pe site-ul de la Mesagerul Hunedorean la rubrica Bulina neagră, a apărut o luare de poziţie care mi-ar aparţine. Din fericire nu este aşa. Din nefericire calculatotul meu a fost spart şi chiar aseară l-am dus la medicul de calculatoare care a pus diagnosticul. A apărut un program pe baza căruia putea fi citite atât fişierele cât şi adresele de e-mail. Personal nu am fost, nu sunt şi nu voi fi adeptul demonizării presei. E nevoie de presă în orice societate democratică. Sigur că sunt unele inexactităţi sau unele informări incomplete dar ansamblul existenţial al presei este benefic societăţii româneşti, deci şi ziarul pe care cu onoare îl conduci. Îmi pare rău că identitatea mea a fost folosită în acest fel.

  • Stimate domnule deputat Gheorghe Firczak, apreciez interventia dumneavoastra prompta pentru a lamuri lucrurile. Stati linistit, nu suntem asa gugustiuci cum ne cred unii si altii, ne-am dat seama ca este vorba de o mistificare facuta cu lasitate. In primul rand cele scrise acolo nu corespundeau cu stilul de exprimare al domniei tale, iar in al doilea rand vehementa exprimarii l-a dat de gol pe autor. Noi stim exact cine se ascunde in spatele acelor randuri. De fapt, nu el a scris, ca nu este in stare de asa ceva, ci si-a pus un servitor sa scrie textul respectiv. In rest sa auzim numai de bine, ca urmeaza vremuri grele. Si va multumesc ca ne urmariti demersul nostru gazetareasc zilnic.

  • Dar ce vorbiti? Este parlamentar ? Poate cineva sa-mi spuna care mai sunt parlamentarii de Hunedoara ca nu am auzit nimic de ei? Dupa ce au obtinut votul au disparut si despre initiativele lor sau rezultatele lor NIMIC.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

7 ore ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

7 ore ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

7 ore ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

7 ore ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

7 ore ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

7 ore ago