Senatorul Pãran vrea un nou mandat în Parlament

Sorina Popa

Senatorul PDL Dorin Păran (foto) a declarat, într-o conferinţă de presă, că va candida în Colegiul nr. 2, pentru un nou mandat în Parlamentul României.
„În Biroul Permanent Naţional al PDL, s-a votat ca toţi parlamentarii noştri să candideze, din nou, pe colegiile pe care sunt acum. Evident că sunt şi excepţii, acolo unde oamenii nu mai doresc să obţină un nou loc în Parlament. Pentru judeţul Hunedoara, însă, s-a votat ca toţi parlamentarii să candideze la generale din nou”, a declarat senatorul Dorin Păran.
Parlamentarul PDL susţine că este un lucru extraordinar că a fost adoptată Legea Lustraţiei. „Deşi cu întârziere, legea aceasta aduce o doză de moralitate politicii româneşti. Ne-am fi bucurat dacă parlamentarii liberali ar fi participat la vot, deoarece ei au iniţiat proiectul respectiv. Se vede treaba, însă, că ei nu mai au respect faţă de istoria liberală, de când s-au aliat cu informatorul Felix (n.r. – Dan Voiculescu)”, a afirmat Păran.
Vicepreşedintele PDL Hunedoara a adăugat şi că modificarea Codului Penal, prin neprescrierea infracţiunilor de omor, este un lucru corect. „Nu este normal ca un criminal să poată fi iertat, după câţiva ani de la săvârşirea faptei, din diferite motive”, a spus senatorul Dorin Păran.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Dupa ce ai ajuns in parlament de pe locul 3 si dupa ce prin votarea tuturor legilor aberante ne-ati nenorocit,mai vrei un mandat?Tupeul si nesimtirea nu au limite la PDL.

  • CE AI FACUT TU PT COLEGIU IN CARE AI CANDIDAT NICI CHIAR LA BALSA NU AI FACUT NIMIC,ASEMENE SPECIMENE TREBUIE SA DISPARA DIN POLITICA ,NICI O DATA NU VOI VOTA UN ASEMENEA CARACTER

  • un trepadus care isi face socotelile pe seama noastra, sa vedem cine necuratul il mai voreaza

  • de ce sa mai candidezi stai acasa pt.ca si asa nu ai facut nimic in mandatul de senator rusine parane

  • cum nu am facut nimic
    - am participat la taierea salariilor, am impozitat pensiile
    - am luat parte la toate asumarile de raspundere
    - stau linistit in banca mea in parlament ca si ceilalti parlamentarii din judet, indiferent de culoarea politica
    - nu pot avea opinii proprii pentru ca nu ma lasa partidul dar sdincer nici nu cred cxa subt in stare sa am pareri proprii
    - am avur si eu o interpelare in parlament pe 25 mai 2009, deh atat pot
    Asta e ce vreti mai mult, deci votati ma stimati cetatenii, va promit ca nu voi taia salariile, acum trecem la pensii
    si ce-i daca am iesit la redistribuire

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago