Gheorghe Firczak, deputat hunedorean, din partea minorităţii rutene

Pentru că se află pe primul loc în topul parlamentarilor, cheltuind cei mai mulţi bani din bugetul de stat, pentru deplasările sale în străinătate.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Vai, iubite Mircea Lepadatu. Cat ai asteptat sa vina clipa asta sa ai de unde sa ma apuci. Iata ca a venit. Si cata bucurie in sediul redactiei voastre ! Stiu ca bulina ati vrut sa o legati de lansarea de carte pe care o voi avea astazi. Oricum sunteti incorecti pentru ca ati trunchiat stirea si o prezentati inexact. Mircea Lepadatu, nu ai uitat de metehnele presei comuniste.

  • Mircea Lepadatu, sunt fericit ca te ocupi de mine bucurandu-te ca ai de unde sa ma apuci. Nu ai uitat metehnele presei comuniste. manipulezi, trunchiezi si dezinformezi.

  • Mai taci mai deputate, ca nimeni nu stie de tine, nici nevastata nu te-a votat cand au fost uninominalele, si atunci te-au pus pe prima pagina prin ziare. Dar...vezi Doamne...esti deputat!

  • ei..daca a cheltuit atatia bani sa ii restituie ca are de unde nu?si ce i-a trebuit lui atatea deplasari in strainatate ca nu e cu nimic mai cultivat decat acum cativa ani cand era UNUL OZARECARE

  • mai razvi se pare ca esti pupincuristul lui lepi. se pare ca zboara de acolo ca-l tunse de bani pe molot.

  • ionele tu esti unul oarecare ca esti anonim de tot, chiar nici nu existi.

  • Mai Mateuca, sti cum se spune, vrabia malai viseaza si golanul toale noi. Inainte de a scrie tampenii pe site, mai bine documenteaza-te - la registrul comertului, gratuit - si vezi cine sunt actionari la ziar. Apoi arunca venin din capul tau de curca.

  • Vai, iubite Gheorghe Firczak!Nu stiu de unde pana unde traiesti cu impresia ca pe mine personal si pe cei din redactia Mesagerul ne intereseaza atat de mult persoana ta, incat sa asteptam cu mare nerabdare sa "te apucam". Nu-ti face iluzii, dintre toti parlamentarii de Hunedoara, a caror activitate o mai verificam din cand in cand pe site-ul Parlamentului, te-ai aflat in cea mai mica masura in atentia noastra, considerand - poate gresit, recunosc - ca efectul pentru noi, hunedorenii, a prezentei tale in Parlament este ca efectul unei frectii cu spirt la un picior de lemn. S-ar putea, o repet, sa ne fi inselat.De aceea, promitem ca de acum inainte iti vom monitoriza activitatea de parlamentar si vom informa alegatorii cu tot ce credem ca merita facut public, lucruri bune sau rele. In rest, iti doresc toate cele bune si succese pe toate planurile.

  • Eu nu vorbii de actionariat nimic. Stiindu-va cu musca pe caciula sarirati ca proasta-n ...a. Echidistantule de Lepadatu ai grija ca nimic nu fu tot timpul. Etern este rolul tau de activist fost comunist azi neoliberal.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un personaj trist din zona noastră i-a fentat pe unii de…

2 zile ago

Bulina albă

Florin Maxim, antrenorul Corvinului Hunedoara Pentru că echipa pe care o antrenează a ajuns în…

2 zile ago

Bulina neagră

C.C., din Valea Jiului Pentru că a fost acuzat de distrugere, după ce bărbatul a…

2 zile ago

Povestea merge mai departe. Mai frumos, mai incitant. „Citești și câștigi!”, la a X-a ediție

Concursul “Citești și câștigi” a ajuns la a 10-a ediție. „Ai învins? Continuă! Ai pierdut?…

2 zile ago

Amenințări și intimidări în pre-campanie

Președintele CJ Hunedoara cere pre­fec­tului să se implice pentru ca alegerile să fie corecte De…

2 zile ago

Ardeu, în centrul atenției administrative din Balșa

Magdalena Șerban Comuna Balșa prinde aripi în ma­terie de investiții, satul Ardeu urmând să fie…

2 zile ago