Bulina neagră, 13.01.2014

02-ioan-rus-petrosani-usl-42Ioan Rus, preşedintele PSD Petroşani

Pentru că a mai pierdut un membru de bază al organizaţiei, iar acest lucru l-a făcut pe preşedintele PSD Hunedoara să ceară o analiză atentă cu privire la situaţia din PSD Petroşani.

3 comentarii la „Bulina neagră, 13.01.2014”

  1. Un intrigant si un barfitor, un palicar si un tuicar de dimineata si pana seara. Vorbeste de rau pe toata lumea si pentru el toate femeile sunt …altceva decat ar trebui sa fie: colege. Rusine pentru ca se impune cu forta, rusine pentru ca a transformat psd petrosani intr-un cuib de viespii. Incurajeaza pe fiecare sa vorbeasca urat de fiecare, inventeaza fapte care nu au existat, minte si inseala. Ce ne foloseste ca am scapat de Voichitoiu daca am ramas cu Rus? Adica am scapat de dracu si am ramas cu tas`u.

  2. dar, cine a plecat ??? doar niste traseisti, niste intrigante, care au luptat sa-l dea jos pe cirditoiul vochitoiu, toti se vor mari in politica si daca nu apuca ciolanul, pleaca la alt partid…..
    organizatia PSD petrosani si toate celelate din Valea au ajuns la mana lui Molot, PNL, el vrea sa atraga pleava

  3. Daca ar lasa-o mai usor cu barfa si cu bautura ar fi un presedinte oarecum nederanjabil, dar asa barfa, barfa, barfa , barfa. si toata ziua sta si nu face nimic. doar si-a aranjat cu riti sa-si faca garaj impreuna cu sile pop lipit de sediul socom unirea. asta este pretu tradarii tale, un garaj?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.