Categories: Imbulinatii zilei

Bulina neagră 1.10.2015


Raoul-Attila Locsei, tânăr din Deva

Pentru că instanţa deveană i-a prelungit cu încă o lună şederea în arestul preventiv, acesta fiind cercetat într-un dosar penal fiind acuzat că a agresat trei bărbaţi şi o femeie în centrul Devei, în văzul a zeci de cetăţeni.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • asta nu e ala de zicea ca il urmareste dracu prin oras cu masina si ca interlopi vor sa il bata ? :))) am inteles ca sia luat protectie ... nu sapa groapa altuia ca o sa cazi u in ea ... sau mata sau m ... lu mata ... si asta de la un singur om care ia prostit pe toti si a bagat cearta intre toti si MILITIA i ia apararea ... MARGAN CEL TARAN... :))))

  • ..o rusine a Municipiului Deva si el si Baderca Recuperatorul,Pera Sifonul si alti indivizi certati cu legea care se cred ,,Super eroi,, Niste gunoaie si scursuri!! ..dealtfel foarte spilcuiti, aranjati, parfumati!!!...dar vedem ca nu-i deranjeaza nimeni!!!..dar cine sa-i deranjeze Aurel Taurel, El care e mana in mana cu interlopii???
    ...nu mai dati fotografii cu asemenea gunoaie!!!!!...va rugam!!

  • aloo "RUDY" daca tot spui spune tot ... ai uitat de seful lor si copilul lui adiica cornel si margan ionut care la fel ca si unguru au batut o fata de 16 ani in crama exista si filmari si nimeni nimik... si baderca nu este recuperator... ai uitat de faur care este sageata lor si de balsa tata sifoanelor... etc... MILITIA se face ca nu stie dar de fapt ei dirijeaza tot si ei fac toata zarva asta sa aiba ce aresta si daca nu au ce fabrica e ceva ca doar la aia se pricep cel mai bine... si hotii inca construiesc drumuri si fac bani... deci MILITIA apara hoti nu i aresteaza... asa zisi interlopi sunt folositi sa creada lumea ca ei sunt mafia .. adevarata mafie este la MILITIE.PRIMARIE .PREFECTURA... aceeia sunt hotii aia au saracit judetu... pai daca sii BADERCA SIFONU a luat lucrari la autostrada si la blocurile de la archia... jooooooooooos hotiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Bulina albă

Iulius Bedea, primarul orașului Simeria Pentru că a fost numit în funcția de președinte interimar…

13 ore ago

Echipa lui Sorin Crai pentru Hațeg! Votul nu e un voucher pentru diferite avantaje, ci o acțiune într-o întreprindere comună

Candidatul PSD la funcția de primar al orașului Hațeg, Sorin Crai (foto) nu se dezminte.…

13 ore ago

Bulina neagră

Petru Cîmpean, primarul comunei Certeju de Sus Pentru că nu a reușit să atragă fonduri…

13 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii de serviciu că se anunță schimbări mari de tru­pe într-o instituție de la…

13 ore ago

Procurorul care l-a anchetat pe Traian Berbeceanu, achitat definitiv. Va încasa 1 milion de euro, salarii restante

Dosarul „Berbeceanu”, cu inculpați din structurile BCCO și DIICOT Alba Iulia, a ajuns la final…

13 ore ago

Daune mai mici, tot atâția ani de pușcărie

Sentință definitivă în cazul tână­rului Claudiu Nițariu (foto), judecat pentru omor. Magistrații Curții de Apel…

13 ore ago