Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului

Pentru că nu i-a uitat pe ortacii lui şi a ţinut să fie prezent, discret, la înmormântarea foştilor lui colegi de subteran.

MesagerulHunedorean

View Comments

 • Si dl. Cretan Constantin, impreuna cu mine si cu reprezentanti ai sindicatelor afiliate la FNM Romania ( SMLVJ-2008, SMD EM VULCAN, SLPMVJ si alte 2 sindicate din gorj ) si reprezentanti ai Ligii Muncitorilor din Romania si ai filialei de la Petrila am participat la 2 din funeralii, am depus coroane la cei cinci mineri si am vorbit cu familiile indoliate. Din respect pentru durerea acestor familii am evitat contactul cu presa si ne-am facut doar datoria fata de acesti martiri ai mineritului si familiile lor. Nu am vrut sa ne facem imagine pe durerea acestor familii. Miron Cozma asta a facut, cu speranta ca minerii il vor chema sa fie, din nou, in fruntea lor. Uita, insa, faptul ca au trecut 12 ani, in care lucrurile s-au schimbat in rau pentru mineri si ca, vina pentru aceste schimbari nefaste pentru minerit, ii apartine in mare parte lui si ca minerii au devenit mai informati si nu mai pot fi manevrati la fel de usor. Cred ca redactia trebuia sa-i acorde Bulina neagra si nu pe cea alba.
  Cu stima, Valter cojman

 • Dupa ce a distrus mineritul din vale si are pe constiinta zeci de mii de mineri dl Cozma ar trebui sa se ascunda, nu sa iasa in fata.
  Nu mai are nimeni nevoie de el!!!

 • Discret? Dupa ce a instigat la alta mineriada? Oare el pe cine slujeste ca doar cei de stanga sunt mana in mana cu sindicatele, dar pentru beneficiul lor nu al salariatilor. Inca nu am auzit de un lider care a negociat salar mare pentru un muncitor care trage din greu ca sa plateasca contributia la sindicat in beneficiul salariului liderului si al psd+pc+pnl+alti comunisti. Sa-i fie rusine ca au suferit oameni nevinovati din cauza mineriadelor in ILICI e liber . Cozma mai forteaza norocul dar s-ar putea sa greseasca. ILICI l-a gratiat si are obligatii mari fata de PSD . Hai la mineriada pentru beneficiul psd+pc+pnl+alti comunisti!

 • Cojman,"tavi"ai invatat de la mineri cum sa vorbesti ca te balbaiai la TV printre falcile tale mari ca un copil de gradinita.

 • Pentru cel care semneaza cu “Ortacii Vaii Jiului”si alte peste 40 de nickname-uri: poate m-am balbait dar nu sunt las ca tine. Recunosc: am trac in fata camerelor de filmat, in fata unei sali pline cu oameni sau in fata unei multimi si ma fastacesc in fata unei femei frumoase care ma priveste tinta. Bun… si care este problema? Nu sunt un orator, pot numara pe degetele de la o mana de cate ori am aparut la TV, am o lucrare dentara cu care, inca, nu sunt obisnuit si, deci, cred ca este ceva normal sa te poticnesti din cand in cand. Eu sunt om de actiune si nu de tinut discursuri. Cine stie? Poate in viitorul apropiat ma voi putea obisnui si eu cu astfel de situatii. In schimb e bine ca nu ma pierd in fata sefilor si a autoritatilor, putand discuta fara trac. Dar tu, ce executi in afara de a ma ataca pe mine, de a jigni oamenii si de a aduce ode lui MIR si PDL-ului? Nu ai pic de demnitate, nu ai caracter, se vede de la o posta ca esti lingau si las, te folosesti de peste 40 de nickname-uri ceea ce demonstreaza ca nu ai nici simtul raspunderii. Deci, intr-o propozitie: ESTI UN NEMERNIC CU TOATE CALITATILE NEGATIVE EXISTENTE.
  Propun redactiei ca, in cazul in care se fac comentarii sub mai multe nume de pe acelasi IP, IP-ul respectiv sa fie banat o zi si sa primeasca avertisment. Daca recidiveaza sa fie banat o luna si, daca si dupa asta recidiveaza, sa fie banat permanent.

  NOROC BUN, MULTĂ SĂNĂTATE, FERICIRE, BUNĂSTARE, DEMNITATE ŞI CURAJ TUTUROR, MAI PUŢIN HOŢILOR, LAŞILOR, LINGĂILOR, LICHELELOR, LENEŞILOR, CORUPŢILOR ŞI DICTATORILOR!
  REVOLTĂ-TE ! IAR SI IAR ŞI IAR PÂNĂ CE MIEII VOR DEVENI LEI

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Unul muncește de zor iar alții se fălesc cu re­a­lizările. Asta spun bâr­fi­torii din vestul…

16 ore ago

Bulina albă

Georgeta Manolache, coordonatorul Clubului AC Străjerii Lupeni Pentru organizarea unei noi ediții a Maratonului Straja,…

16 ore ago

Bulina neagră

Laurențiu Măcinic, de 30 de ani, din București Pentru că a fost arestat preventiv de…

16 ore ago

Declic a „detonat” barajul de la Mihăileni

ONG-iștii au obținut în instanță suspendarea lucrărilor la investiția hidrotehnică   Adriana Năstase Dat ca…

16 ore ago

Polițistul acuzat de furt, condamnat pentru instigare la mărturie mincinoasă

Agentul de la Poliţia orașului Simeria fusese reclamat de proprietarul unui autoturism, parcat în zona…

16 ore ago

Șofer băut, „turnat” de propria soție

Bărbatul s-a certat cu consoarta și a plecat de acasă cu mașina cu gândul să…

16 ore ago