Vili Rupa, locuitor din Hunedoara

Pentru că a mers până în pânzele albe, pentru a dovedi adevărul şi a-şi afla dreptatea în urma unei condamnări pe care o consideră nedreaptă. Ca urmare, el a câştigat la CEDO, iar acum ICCJ i-a admis cererea de revizuire a procesului prin care a fost condamnat la închisoare.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Am deschis un mare razboi de 12 ani de zile,eu vili rupa din hunedoara,am 10 clase ,un om sarac,cu caracter si cu onoare si respect fata de tatal meu din ceruri, am invins un sistem foarte putred de coruptie,de politisti si de procurori si de judecatorii care si-au calcat in picioare toata pregatirea scolara,deveniind cei mai periculosi infractori ai societatii.Mati imbolnavit ,voi securisti comunisti cu minti bolnave,trebuia sa va uitati la familia din care fac parte si numai dupa aceea sa va bucurati la saracia mea,rusine sa va fie,am zis.

  • felicitari pentru batalia castigata!! trebuie sa ne unim mai multi sa luptam impotriva nedreptatilor si a coruptiei din justitia romana. numai asa putem schimba ceva in sistemul acesta

  • O batalie castigata!Dar 'razboiul' continua.La 22 de ani de la Revolutie in Romania se mai fac abuzuri,abuzuri grosolane in justitie.Bravo unui om simplu care nu a abandonat lupta si si-a dovedit in final nevinovatia.Imi aminteste de acele zile din decembrie in care foarte multi dintre noi au avut curaj si au crezut in dreptate,in adevar ,in dreptul la o viata mai buna.Nici VILI ,nici altii ca el,nici noi ca popor,nu ar trebui sa abandonam speranta.Sa ne aparam demnitatea si drepturile,sa avem pretentia sa fim respectati in tara in care traim,sa nu toleram minciuna si lipsa de raspundere.Asta este ceea ce omul acesta care se declara sarac dar de onoare vrea de la noi.Vili merita sa fie ascultat si urmat E un luptator.

  • Ce a patzit Vili Rupa nu e ceva ce oricine poate indura.. de unu singur nu o sa rezolve nimic daca noi nu il sustine`m trebuie sa va da`ti seama totzi ca legea din ziua de azi este de mare cacat iti iei bataie pe strada si politia sta si priveste sau mergi batut mar la sectie si itzi zice sa da`i o declaratie si cu declaratia ramai :-j vai de capu nostru o sa ajunge`m totzi daca nu face`m ce trebuie facut :) eu unu sunt de parere ca Vili Rupa a suferit mult merita ajutat

  • un exemplu de urmat exemplul lui vili ori ce s-ar intimpla nu renuntati si nu va lasati descurajati de nejustitii mai devreme sau mai tirziu,daca suntem uniti se va face lumina...... lupteti pt ceea ce va apartine, nu suntem sclavi sau animale sa ne lasam inferiori celor ce se cred " superiori" doar pt citeva grade si isi permit sa faca tot ce isi doresc... stima celor ce stiu sa lupte !!!

  • nu trebuie sa va fie frica de securistii comunisti,cand stiti ca aveti dreptate,luptati pentru drepturile voastre care vau fost incalcate,de cei care reprezinta legea si mai se cred aparatori ai dreptatii,sunt o rusine pentru institutile in care lucreaza acesti infractori periculosi ai societatii.rusine sa va fie ca vati pus impotriva unui om sarac si cu 10 clase,care a aratat ca are onoare,carecter si respect fata de lege,a scris cu pixul pe hartie judecata lui si va invins.am zis.

  • astazi presedintele Basescu a recunoscut public ca justitia din romania a incalcat legea foarte mult.

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago