Categories: Imbulinatii zilei

Bulina albă, 27.09.2019

Costel Avram, administratorul public al judeţului Hunedoara

Pentru că urmăreşte cu consecvenţă realizarea unor investiţii în infrastructura judeţului, promovate şi finanţate de Consiliul Judeţean, menite a duce la creşterea numărului de turişti în zonele respective, cum sunt drumurile spre Staţiunea Parâng, sau cel spre Poiana Pelegii, principala poartă de intrare în Parcul Naţional Retezat.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Ati înnebunit, moldoveanul asta parvenit numai pentru el stie sa faca, sa fure adica, a primit bulină alba pentru ca foloseste mașinile apaserv în loc să bage benzina în ale lui, de ce în Parang sa vezi minune mare verifice stadiul lucrărilor merge cu Dustere-le Apaserv, apar în multe poze si articole cu porc Avram în vârf de munte, pam pammm!

  • Felicitari si respect pentru domnul Costel Avram ! A modernizat si modernizeaza drumurile judetene (drumul din Parang , drumul Valea de Pesti , drumul Pasul Vulcan pana la limita cu judetul Gorj , drumul Merisor - Vulcan , ...) sau apa si canalizare in Parang , Pasul Vulcan si Straja .

  • Ai dreptate Ion ion, a innebunit si "Valea Jiului", vulpoiul asta smecher de Costelus, face bici din rahat si altii cred orbeste ca va pocni!

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean