Categories: Imbulinatii zilei

Bulina albă 27.01.2012

Mircia Muntean, primarul municipiului Deva

Pentru că a reuşit să atragă fondurile necesare reabilitării  Pieţei Victoriei din municipiu, care va avea ca obiectiv principal o fântână arteziană muzicală.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • pentru asa ceva ar trebui sa primeasca o bulina neagra ! Pentru ca vrea inca o fantana arteziana in oras, cand toate celelalte fantani (Lido, sensul giratoriu, Ulpia, Bd. Decebal si parc, exceptie cea cu broastele) sunt defecte si secate ! Intai sa le faca sa mearga pe cele pe care deja le-a construit, apoi sa faca altele noi. Pe de alta parte, a distrus toate zonele verzi din oras, nu avem parcari destule, nu sunt piste pentru biciclete, centrul civic este o ruina, si el vrea fantana muzicala!
    Este o rusine pentru oras acest individ incult si grandoman!

  • Ideia unui patinuar in aer liber ,pe perioada iernii,in fata casei de Cultura este excelenta!Patinuarul trebuie sa fie gratuit!si in occident sunt astfel de patinuare gratis in centrul oraselor!
    Referitor la fantanile arteziene din Deva,domnul de mai sus are perfecta dreptate!Sa se repare domnule toate!
    Nu uitati de renovarea si zugravirea casei de cultura (macar exteriorul-daca pt. interior nu avem bani),ca proiectul sa fie complet,precum si amplasarea unei toalete publice gratuite de ultima generatie in piata Victoriei!Am avut odata in Deva ,o toaleta publica contracost ,langa ULPIA .In orice oras din lume sunt toalete publice gratuite in centru de oras!Nu uitati amplasarea si de tasnitori mai multe cu apa potabila -in special in aceasta frumoasa piata precum si in tot centrul orasului.
    Nu uitati de amplasarea unui ceas mare care sa indice si temperatura de afara in grade Celsius -in piata Victoriei!
    Tot in aceasi piata ,nu uitati de amplasarea unui numar mai mare banci (nu ca acum),unde ne putem odihni.
    Ramane de vazut daca cei de la primarie citesc aceste randuri!

  • Deveanul dezinformeaza ,in fiecare iarna fantanile sunt oprite ,dar au mers toata vara la sens ,Lido ,parc , foarte bine ca se face pe bani europeni, dar sunt anumiti comentatori care mereu sunt nemultumiti ,daca se face de ce sa facut ,daca nu se face de ce nu sa facut , cred ca sunt din USL sustinatori a lui Molot, care nu a facut nimic pentru Deva, a facut drumuri unde are el stanele de oi, nu am votat in 2008 cu Munteanu, dar am sa votez anul acesta , nu vreau ca Deva sa intre in ghearele lui Molot prin intermediul argatului sau Marginean .

  • ai perfecta dreptate dl Augustin dar si munteanul asta a ajuns un gunoi ceva de speriat , putina lume stie ca a amanetat bugetul primariei pe zeci de ani inainte prin creditele bancare care le a luat.margineanu se vede vede pe mutra lui ca e un sacal flamind pus pe capatuiala.toti vor sa ajunga pe aceste functii publice pentru folosul lor personal nu pentru al nostru.molot dintru amarit de profesor a ajuns la o avere ceva de speriat si toate organele asteade control si filaj platiti cu bani grei ,nu se intreaba de unde dracu si a facut-o .din 4000 de lei salar pe luna.noi sintem de vina ca i alegem.

  • Este un proiect frumos ,se schimba fata orasului nostru, si cand sa facut telecabina pe cetate au fost comentatori contra ,am inteles ca sunt fonduri europene,nu am fost la vot la alegerile trecute ,dar anul acesta am sa merg si votez cu Mircia Muntean ,care se ridica mult peste Petre Marginean, voi vota si din considerente religioase Muntean este ortodox ,iar Marginean este Martor a lui Iehova, si eu sunt ortodox si merg foarte des la biserica.

  • si eu care credeam ca sa sinucis si am scapat definitiv de el.Stimate domn Augustin cred ca deveanul se referea la anotimpul vara, nu iarna,cand NU mergeau toate fantanile caz concretcea din fata ULPIA unde nu a mers nici macar o secunda in vara trecuta, in schimb sunt gropi in asfalt de ne rupem masinile, la intrarea in parcarile de pe strada Carpati in fata bl. 34 e jale ca sa intri/iesi cu masina din parcare.
    mergeti votati cu Munteanu ca altfel PUSCARIA IL MANANCA

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

15 ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

15 ore ago