Categories: Imbulinatii zilei

Bulina albă 24.08.2016


Comisarul şef Liviu Dumitru, şeful IPJ Hunedoara

Pentru că a reuşit să le dovedească superiorilor că nu a avut deficienţe pe perioada mandatului său, revenind la conducerea inspectoratului.

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • Nu stiu cum dracu are atitea amante. Proasta aia de nevastasa, pe care intre timp ,, a facuto ofiter,, , se face ca nu vede. Se vede ca gradele ,,au orbito ,, si pe ea. Oare ce-a facut Dga-ul cind s-a ,,dat,, examen? Se faceau ca-si fac treaba. Asta e SRL-uk lui Costea Viorel, pt unii muma, iar pt altii ciuma.

  • Ia uite, menajerule, ce postări sunt la aproape toate articolele și după aceea să faceți pe sfinții, adică să fiți cu multe principii.

  • Un oltean cu 10 fete. Pe tota lumea minte si inseala, chiar si pe familia lui. Un om care a fost pus sef de infractorul Molot. Deci e lup paznic ka oi. Merita bulina neagra .

  • Ce-i pompiliu, ti-e ciuda ca te-a arestat individul de mai sus prin anii 90 la Orastie?

  • Da pt ca a facut-o ilegal, prin abuzuri si falsuri. E un interlop cu legitimatie de la Statul Roman. E o jiggodie. Mie scirba cind il vad si cind vad ca-l laudati cind ar trebui sa-l criticati pt magariile ascunse pe care le face. Va veni si vremea sa plateasca.

Share
Published by
Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago