Categories: EvenimentFlash

Brokeriţa Adriana Constantin, judecată la Arad

Cristina Ghenea

Adriana Constantin (foto), brokeriţa aflată în arest din 2009, pentru că a înşelat aproape 300 de persoane, va fi judecată de către magistraţii din judeţul Arad. Dosarul a fost strămutat de la Tribunalul Hunedoara, la cererea SSIF Broker SA Cluj-Napoca.

Şi-au pierdut toate economiile

Brokeriţa a fost adusă ieri, din nou, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Hunedoara, în procesul în care este judecată pentru înşelăciune, fals în înscrisuri şi delapidare. Spre surprinderea celor prezenţi ieri în sala de judecată, păgubiţi de Constantin, instanţa a anunţat că dosarul acesteia va fi strămutat la Tribunalul Arad. După ce unii şi-au pierdut toate economiile din cauza ei, oamenii aşteaptă de aproximativ trei ani de zile ca Adriana Constantin să fie condamnată. De aceea, vestea anunţată a creat panică în sala aproape plină. Păgubiţii sunt nemulţumiţi că, de acum încolo, vor fi nevoiţi să se deplaseze până la Arad pentru următoarele termene ale procesului. De altfel, nici mama brokeriţei nu se aştepta la o asemenea veste. „Nu ştiu de ce s-a strămutat dosarul. În nici un caz, nu mă aşteptam la aşa ceva”, a declarat aceasta.
„Reprezentanţii SSIF Broker SA Cluj-Napoca au solicitat strămutarea dosarului în care este judecată Adriana Constantin. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat curs solicitării şi astfel, dosarul a fost strămutat de la Tribunalul Hunedoara la cel din Arad”, a declarat Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara. Deocamdată, nu se ştie dacă brokeriţa va rămâne în continuare, în arest, la Penitenciarul Aiud, sau va fi mutată mai aproape de Arad. Adriana Constantin şi-a recunoscut vina, după ce a creat un prejudiciu de peste două milioane de euro, înşelând sute de hunedoreni, pe vremea în care era directoarea sucursalei din Deva a SSIF Broker SA.

Soţul, mort în accident de maşină

Povestea femeii este destul de încâlcită, mai ales că, cu puţin timp înainte de descoperirea înşelăciunii produse de ea, soţul acesteia, Emil, a murit într-un accident de maşină, împreună cu un alt bărbat. Nici până astăzi, anchetatorii nu au aflat cine era pasagerul mort alături de soţul brokeriţei.

MesagerulHunedorean

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

2 zile ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

2 zile ago