BREAKING NEWS. Un cetăţean polonez a înjunghiat trei şoferi de pe un autocar, apoi s-a sinucis!

ambulanta     Un bărbat de 30 de ani, cetăţean polonez, i-a atacat, azi în jurul orei 13,15, cu un cuţit pe cei trei şoferi ai unui autocar care efectua o cursă pe ruta Amsterdam-Bucureşti.

Evenimentul s-a produs în timpul călătoriei, pe raza localităţii Ohaba, la limita dintre judeţele Hunedoara şi Timiş. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, atacatorul s-a ridicat brusc de  pe locul său, înjunghiindu-l pe unul dintre şoferi. Ceilalţi doi şoferi de rezervă au sărit în ajutorul colegului lor, fiind şi ei răniţi. Polonezul a fugit după atac, fiind urmărit de cel de al patrulea şofer care se afla în autocar şi de un localnic din satul Ohaba, aflat întâmplător în zonă. Polonezul a fost prins şi blocat de săteanul din Ohaba. În momentul în care a fost prins, atacatorul şoferilor şi-a împlântat cuţitul în piept, în zona inimii, el decedând în final, cu toate încercările echipelor de prim ajutor sosite între timp la faţa locului de al resuscita.

Din primele cercetări ale echipei de poliţişti care au ajuns la faţa locului, a rezultat că agresiunea s-a produs fără un motiv aparent. Cei trei răniţi au fost transportaţi la Spitalul de urgenţă din Deva, unde li se acordă îngrijiri medicale. Unul dintre şoferi e rănit mai grav şi va fi internat, toţi trei fiind în stare stabilă.Pasagerii vor fi audiaţi de către poliţişti la sediul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara.

Potrivit medicului de pe Ambulanţă, Gabriela Neamţu, s-a încercat resuscitarea atacatorului timp de o jumătate de oră, fără succes însă.

Autocarul avea la bord 18 pasageri, care au scăpat teferi, dar sunt în stare de şoc din cauza celor întâmplate. Vom reveni cu noi informaţii. (Sorina Popa)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.