BRD Deva a premiat cel mai fidel client senior

Oana Mihnea

De la începutul acestei luni, BRD a iniţiat o promoţie pentru seniori, prin care le oferă pensionarilor care colaborează de mulţi ani cu banca o recompensă financiară.

În desfăşurare până la sfârşitul lunii noiembrie, promoţia BRD Senior le oferă pensionarilor care aleg să-şi încaseze pensia în cont deschis cu card ataşat la BRD şansa de a câştiga una dintre cele 126 de pensii oferite de bancă. De asemenea, în promoţie este inclusă o gamă largă de produse şi servicii dedicate, clienţii beneficiind de comisioane zero la încasarea lunară a pensiei, deschiderea de cont, emiterea şi reînnoirea cardului Maestro, retragerea de numerar de la ATM-urile şi POS-urile BRD, interogarea soldului la ATM-urile BRD, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanţă sau plăţile către alţi clienţi BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanţă. Clienţii mai beneficiază de dobânzi preferenţiale atât la creditele de nevoi personale, cât şi la depozitele şi conturile de economii deschise la BRD.
În timpul acestei promoţii, în toate zonele ţării, BRD îşi premiază cei mai fideli clienţi seniori. Astfel, caravana „BRD Senior” a ajuns ieri şi în Deva, unde fericitul câştigător al premiului a fost deveanul Romulus David, care a ales BRD încă din anul 1991. Tocmai datorită faptului că de atunci şi până în prezent a apelat la serviciile oferite de această bancă, deveanul a fost felicitat de conducerea unităţii, care i-a înmânat un premiu în valoare de 1.000 lei.
„Acest moment face parte dintr-un ciclu de evenimente derulate în toată ţara. Seniorul din judeţul Hunedoara a fost ales datorită faptului că este un client vechi şi fidel al băncii, şi, aşa cum a spus şi el, a avut pe pacursul vieţii o foarte bună colaborare cu BRD. Ne-a făcut plăcere să îl avem alături de noi, a fost foarte emoţionat la primirea premiului. Banca are în fiecare an o astfel de campanie pentru seniori. Dar, BRD este o bancă universală, care se adresează tuturor categoriilor de clienţi“, a declarat Gabriela Arion, directorul Sucursalei BRD Deva.

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago