Bogdan Ţîmpău, preşedinte unic al PNL Hunedoara

În şedinţa de ieri a Biroului Permanent Naţional al PNL, deputatul Bogdan Ţîmpău (foto) a fost numit preşedinte unic al PNL Hunedoara.
Până mai ieri, organizaţia judeţeană a PNL avea doi copreşedinţi, pe Bogdan Ţîmpău şi pe Dorin Gligor. Dacă deputatul Bogdan Ţîmpău a fost numit preşedinte unic al PNL Hunedoara, tot ieri, vicepreşedintele CJ Hunedoara, Dorin Gligor, a fost numit prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Ambii sunt de părere că aceste numiri sunt parte componentă a strategiei prin care PNL devine un partid cu o identitate mai bine conturată.
„Este încă o confirmare a faptului că există o singură echipă bine închegată în Partidul Naţional Liberal. Prin această schimbare continuă de fapt procesul de fuziune în cadrul partidului. Până acum, în peste jumătate din judeţele din ţară au fost numiţi preşedinţi unici şi în cel mai scurt timp vor fi numiţi în toate organizaţiile judeţene“, a declarat Bogdan Ţîmpău, preşedintele PNL Hunedoara. (O.Mihnea)

Mesagerul Hunedorean

View Comments

  • BŢ este preşedinte nu preşedinte unic. Până acum era copreşedinte alături de DG, care a devenit prim-vicepreşedinte. Sigur, poate părea intelectualistă formularea mea dar cea din ziar este nefirească.

  • Nu discut persoana lui Bogdan, defectele sau calitatile.
    Dar imi e si mila si lehamite de un tanar care auzi:e "numit" presedinte de partid, care , si mai culmea, are sintagma "Liberal".
    Pai asta ce are cu ... democratia ???
    Inchipuiti-va ca asa e si mai jos.
    Numiri la candidaturile de primari.
    Plantari de candidaturi la consilieri pe locuri eligibile.
    Se intampla asa nu doar cu stirea , ci cu telefoane si interventii directe, din partea tuturor celor care conduc acum PNL.
    Si astea, chiar fara Molot. Nu-l scuz pentru infractiunile facute. Dr PNL continua (l-a inceput pe vremea lui Campeanu) trendul dezastruos in epoca Gorghiu.
    Pacat ca indivizi de cea mai proasta educatie comunistoida distrug partidele istorice.
    Si ma intreb, cine impiedica PNL (ca statutul NU), sa-si aleaga candidatii (peste tot au fost NUMITI), si in cazul de fata presedintii ???
    Asta e acum PNL. Pacat.
    Un observator politic.

  • Principial Ali Baba are dreptate. Există însă niște întrebări. Nu că BȚ ar fi nemaipomenit dar nu înțeleg de ce este caracterizat comunistoid ? Sigur că într-un partid alegerile directe trebuie să fie modus vivendi. Dar presiunea pusă de Tăriceanu și ai lui este uriașă. Astfel există pericolul destructurării PNL. La noi în județ lovesc în partid Mircea Moloț, Nelu Ardelean, Virginia Lucaciu, etc. Ei ar fi vrut să preia partidul prin interpuși, ceea ce ar fi fost groaznic. Uneori trebuie făcute câteva subterfugii...mai puțin democratice pentru a salva partidul dar ele trebuie să fie temporare. Însă, zic eu, alegerile vor discerne situațiile. Din nefericire PNL are un dușman puternic în ALDE deoarece acesta vrea să-l macine din interior. Asta este, zic eu, explicația numirilor.

  • Daca "alegerile directe trebuie să fie modus vivendi" cum spui, dupa asta TREBUIE pus PUNCT.
    Nu incerca sa justifici angoasele tinerei aliante (PDL + pnl) prin "scopul scuza mijloacele". NU ALDE e primul calau al PNL-ului ci P D L ul.
    De 26 de ani PNL - NU MAI ARE PRINCIPII.
    De ce-i Bogdan comunistoid ???
    Pentru ca IMPUNE candidati, pentru ca NU E VERTICAL (cum pare).
    Nu TOTI care au plecat, pleaca, sau vor pleca din PNL, sunt (suntem) tradatori.
    Multora ne/le e GREATA.
    Multi simt cum "pleaca ai nostrioi vin ai nostrii".
    Nu ma dor JAVRELE din exterior, ci acelea din interior, pe care o data le-am votat.
    Sunt MULTI cei prin care Bogdan a ajuns ce a ajuns, si ACUM ii VINDE.
    PRICEPI ?????

  • Raspuns Simplu:
    1. Democratia
    2. Liberalismul ca idee si filosofie, nu neaparat ca partid
    3. Toti fraierii care au crezut (POATE), ca daca-i tanar si inocent, si a ajuns parlamentar, (cum si prin cine a ajuns), a devenit si cinstit.

    1. Vi se pare normal ce s-a intamplat la Brad ?
    Va pot spune, cel putin 10 cazuri de "interventii directe" ale lui Bogdan pentru candidati, dar presupun ca dvs. nu sunteti vreun popa si eu nu-s fraier.

    SUCCESURI PNL istilor

  • OK, aşa este dar în viaţa de zi cu zi nimeni nu poate respecta 100% democraţia şi liberalismul. Da, la Brad a dezamăgit în foarte mare măsură. Pe de altă parte nu ştiu care a fost poziţia organizaţiei municipale. Da, aşa este că tinereţea nu este apriori un atu al principialităţii. Nu este nici în cazul lui BŢ. Însă trebuie să observăm că politica este foarte departe de virtuţi, în cazul tuturor chiar şi a lui Winston Churchill, de exemplu. Şi în politică, aproape întotdeauna, alegi, răul cel mai mic iar acum BŢ este răul cel mai mic faţă de mulţi alţiii.

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

22 de ore ago